2:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2019 16:00

17.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nemanice znovu bodovaly na venkovním hřišti, tentokrát na hřišti Lokomotivy


Branky


15

Oslabené Nemanice se dočkali dvoubrankového vedení, domácí ovšem přidali na své aktivitě a dokázali srovnat

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nemanice šli do trháku

 

Utkání nezačalo pro Loko nejlépe. Hned ve druhé minutě se po chybě v rozehrávce rozběhl volný útočící hráč hostí. Obrana ho již neměla šanci dostihnout a po sebejistém zakončení se Nemanice ujali vedení, 0:1. Veselští se vzpamatovávali velmi pomalu. Rozehrávka byla uspěchaná, hřiště ve špatném stavu situaci také nepřidalo. Na obou stranách se přilíš nedařilo vytvořit větší šanci. Po další nepodařené rozehrávce se opět ocitl Nemanický útočník před hranicí pokutového území. Byl obklopen několika obránci, přesto se mu podařilo vytěžit přímý kop. Exekutor kopu zamířil přesně technickou střelou k tyči a Nemanice tak šli do vedení o dva góly, 0:2. Po druhém gólu byla na hřišti cítit frustrace Veselských. Začali nakopávat balóny po stranách dopředu, nicméně většina z nich padala až příliš hluboko za obranu hostí. Přesto byl cítit větší tlak na obranu Nemanic. Po jednom z útoků a následném rohovém kopu se uvolnil Mikeska a hlavou uklidil míč k tyči. 1:2. Branka domácí hráče nabudila. Tlak se až do půle stupňoval a Loko si vytvořilo ještě několik šancí, do průniku se dostali Bursík a Kolář, nicméně chybělo zakončení.

 

Nemanice nakonec své vedení neuhájili

 

Druhá půle začala tam, kde skončila ta první. Hrálo se ve velkém tempu, Loko využívalo krajů, dlouhé nákopy byly ovšem často nepřesné. Přesto bylo znát, že hostům, kteří přijeli v nevelkém počtu, pomalu docházely síly. Veselí si vytvořilo několik standartních situací po sobě, centry ovšem končily po zakončení pouze v náručí brankáře. Nemanice důraznou hrou a zataženou obranou držely střed hřiště a nedávaly prostor k nebezpečným akcím, zároveň spoléhaly na rychlé protiútoky. Veselská obrana ovšem byla připravena taktéž. Loko několikrát zahrozilo po centrech ze stran hřiště, průnikové přihrávky středem hřiště zastavovala přesná hra na ofsajdové pasti hostů. Zároveň na Nemanického brankáře přiletělo několik ran z větší vzdálenosti. Jedna z takových střel se v 80. minutě odrazila od stopera hostů, balón vybojoval Fichtner a z hranice jedenáctky technickou střelou k tyči vyrovnal na 2:2. Oba týmy po gólu začalo opět velice aktivně. Nebyla nouze o tvrdé souboje a vyhrocené situace. Přes několik slibných akcí na obou stranách se již zápas dohrál beze změny na výsledkové tabuli.

Autor textu: Pavel Kolář (TJ Lokomotiva Veselí nad Lužnicí)



Ohlasy k zápasu



SK Nemanice
Jan Sulek - hráč: Tohle utkání pro nás bylo velmi důležité, rozhodně jsme nechtěli prohrát. Na jednu stranu jsme s remízou spokojeni, ale ztratit vedení o dvě branky nás mrzí. Veselí nás ve druhém poločase tlačilo a po našich chybách vyrovnalo. V závěru nám docházely fyzické síly.



Sestavy


TJ Lokomotiva Veselí nad Lužnicí
J. Hejl [-] - J. Bursík [-] , D. Čech [-] , P. Hájek [-] , J. Mikeska [-] , M. Čížek [-] (17. P. Nuhlíček [-] ) , P. Kolář [-] , A. Hruška [-] , R. Mach [-] , J. Marcilis [-] (65. P. Daněk [-] ) , D. Fichtner [-]

SK Nemanice
J. Polomčák [-] - J. Sulek [-] , L. Kisvetr [-] , M. Strnad [-] , S. Dubský ml. [-] (78. J. Čermák [-] ) - M. Severa [-] , V. Čapek [-] , J. Hucek [-] , J. Lukáš [-] - P. Borovka [-] , V. Bašta [-]

ŽK: 37. R. Mach , 69. D. Fichtner - 44. S. Dubský ml. , 77. V. Bašta .
Hráči zápasu: J. Mikeska - V. Bašta .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: CIGÁŇ Roman - BOČEK Petr, KŘÍŽOVSKÝ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Administrátor klubu - SK Ševětín | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tomáš Peřina

Expert: Lukáš Burda
Tip experta: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Administrátor klubu - TJ Nová Včelnice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: remíza