Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.05.2019 17:00

23.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Vávrovice zdemolovaly Jakartovice


15

Dvanáctiminutovka na přelomu prvního a druhého poločasu, kdy daly Vávrovice šest branek, rozhodla o jejich vysokém vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vávrovice na konci poločasu otočily skóre

V sobotu přivítaly Vávrovice Jakartovice, které se na jaře hodně trápí. Hosté vsadili od začátku zápasu na hru ze zajištěné obrany, a tato taktika jim skoro celý první poločas vycházela. Domácí sice byli opticky lepší, ale jejich hra byla v koncovce jalova. Do vedení šly po půlhodině Jakartovice, když přímý kop Baráta přistál na hlavě Holuba, který zkušeně zavěsil mimo dosah brankáře Banetky – 0:1. Pět minut před pauzou po akci na jeden dotek umístil placírkou míč k tyči Jan Lichovník – 1:1. Ještě do pauzy stačily Vávrovice skóre otočit, když Sedláček zatáhl míč po lajně a našel u tyče zcela volného Mruska – 2:1. 

Vávrovicka gólová smršť

Hned po pauze vyslal Šenk do vápna Sedláčka, který přeloboval hostujícího brankáře Hrušku – 3:1. Ve 48. minutě si Jakub Lichovník udělal jednoho hráče a zkušeně napnul síť – 4:1. Za dvě minuty fauloval hostující zadák Jakuba Lichovníka, a jeho bratr se štěstím proměnil penaltu – 5:1. Dvanáctiminutovku hrůzy pro hosty zakončil po střele Jakuba Lichovníka, která skončila na tyči, hlavou Mrusek – 6:1. Domácí pak na hřišti zvela kralovali. Schoppik střílel vedle, Sedláček orazítkoval břevno, Jakub Lichovník pálil pouze do brankáře. Čtvrthodiny před koncem se dostal míč od brankáře Banetky přes Sedláčka k Jakubu Lichovníkovi, který nešťastnému Hruškovi nasadil jesle – 7:1. Demolici Jakartovic dokončil v 84. minutě po závaru ve vápně Sedláček – 8:1.

 

Vávrovice jedou příští kolo do Stěbořic. Jakartovice ve velmi důležitém zápase budou hostit Březovou.  



Ohlasy k zápasu


FK NOVA Vávrovice
Zdeněk Richlý (trenér): Začátek zápasu jsme sice hráli pohledný fotbal, ale bylo to takové jalové. Pak se dokonce hosté dostali do vedení. My jsme ale ještě do pauzy skóre otočili, a po přestávce během chvilky jsme dali čtyři góly a zápas už byl zcela v naši režii.

FK Jakartovice
Michal Janech (vedoucí): Chtěli jsme vycházet ze zabezpečené obrany, což nám skoro celý první poločas vycházelo. Dokonce jsme šli do vedení. Ke konci poločasu jsme ale zbytečně po našich chybách inkasovali. Druhý poločas už byla katastrofa, jako celé jaro.



Sestavy


FK NOVA Vávrovice
L. Banetka [-] - M. Schoppik [-] , J. Lichovník [-] (62. P. Váleček [-] ) , O. Levák [-] (59. J. Chryczyk [-] ) , F. Mrusek [-] (59. O. Halátek [-] ) , D. Klein [-] , M. Sedláček [-] , J. Lichovník [-] , V. Pchálek [-] , T. Šenk [-] , J. Schneider [-]

FK Jakartovice
M. Hruška [-] - T. Matyáš [-] (46. J. Půda [-] ) , R. Holub [-] (73. L. Martinka [-] ) , P. Heinzke [-] , M. Samson [-] , M. Urban [-] , M. Poštulka [-] , D. Filip [-] , R. Urban [-] , M. Sváček [-] , J. Barát [-]

ŽK: 60. M. Samson .
Hráči zápasu: J. Lichovník , M. Sedláček .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: MIKOŠEK Stanislav - LEIFERT Jan (N), MATYÁŠ Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip experta: výhra domácích

Jakartovice jsou totálně bez formy a odjedou s prázdnou.