R. Holub 24.
R. Urban 75. (p.)
J. Barát 81.
3:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.05.2019 17:00

24.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Jakartovice na jaře poprvé vyhrály


Branky


24. R. Holub , 75. R. Urban (p.) , 81. J. Barát - 30. D. Kopytko
16

Po vyrovnaném prvním poločase, vstřelili domácí ve druhém dva góly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nerozhodný první poločas

Jakartovice na jaře poprvé vyhrály, a je nutno říci, že zcela po právu, protože soupeře z Březové k ničemu nepustily skoro po celý zápas a navíc si vypracovaly více brankových příležitostí. Už po čtyřech minutách po milimetrovém centru Urbana selhal ve stoprocentní šanci domácí Holub. Ten složil reparát za dvacet minut, když se u rohového praporku uvolnil Urban, který neomylně nahrál právě Holubovi, který podél brankáře Hromady poslal míč do sítě – 1:0. Po půlhodině hry se podařilo Březové srovnat krok, když si po centru navedl Kopýtko míč do vápna a nártem nedal brankáři Hruškovi žádnou šanci – 1:1. Do konce poločasu se už nic vážného nestalo a do kabin se šlo za nerozhodného stavu.

Jakartovice rozhodly dvěma góly

Ve druhém poločase pokračovala územní převaha Jakartovic. Březová se dostávala jen ke standardním situacím, ale ty v tomto zápase kapitánovi Šustkovi moc nesedly. Po hodině hry mohl strhnout po rohu Baráta vedení na stranu domácích Samson, ale jeho rotovaná střela skončila pouze na spojnici tyčky a břevna. Čtvrthodiny před koncem se do vřítil hostujícího vápna Urban, který si zkušeně došel pro penaltu. Sám postižený dokázal, že s jejím proměňováním nemá žádný problém – 2:1. O chvíli později nastřelil Poštulka tyčku hostující svatyně. V 81. minutě vnesl definitivní klid do řad domácí družiny Barát, který s přispěním tyče proměnil přímý kop, jenž byl nařízen za faul na Urbana – 3:1. V závěru zápasu si už Jakartovice výhru pohlídaly.

 

Jakartovice příští kolo změří síly se Slavii Opava. Březová bude hostit Vávrovice.



Ohlasy k zápasu


FK Jakartovice
Josef Martinka (trenér): Konečně jsme se sešli kompletní a bylo to vidět. Hráli jsme až na jednu chybu v obraně zodpovědně, a myslím že jsme vyhráli zaslouženě, protože jsme si vypracovali více šancí než soupeř. Doufám, že to z nás spadlo, i když ještě není konec a my musíme bojovat dále.

TJ Vítěz Březová
David Řehulka (hráč): Moc jsme se nedostali do hry, vlastně jsme neměli, kromě gólu, pořádnou šanci. Ani standardky a střely z dálky nám dneska moc nešly.



Sestavy


FK Jakartovice
M. Hruška [-] - T. Matyáš [-] , R. Holub [-] , P. Heinzke [-] , M. Samson [-] , D. Filip [-] (61. M. Urban [-] ) , M. Poštulka [-] , L. Martinka [-] (46. R. Mička [-] ) , R. Urban [-] , M. Sváček [-] (78. O. Šimon [-] ) , J. Barát [-]

TJ Vítěz Březová
J. Hromada [-] - P. Křenek [-] , T. Křenek [-] - P. Cihlář [-] , D. Řehulka [-] , M. Šustek [-] , V. Drašák [-] (61. R. Lichovník [-] ) , J. Šuhajík [-] , M. Šuhajík [-] - O. Lodňánek [-] , D. Kopytko [-]

ŽK: 32. L. Martinka , 36. D. Filip , 66. M. Poštulka , 85. M. Urban , 88. J. Barát , 90. M. Hruška - 87. M. Šuhajík .
Počet diváků: 58. Rozhodčí: HUDEČEK Lukáš - JANECH Michal (N), KRZISCH Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Aleš Kubalák
Tip experta: výhra domácích

Výhra domácích, Jakartovice doma zabojují a vyhrají o jeden gól.

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra hostů

Březová uspěje na hřišti trápicích se Jakartovic

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jakartovice úplně bez formy, Březová vyhraje