2:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.06.2019 17:00

14.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Zápas o druhé místo vyhrála Hlavnice


Branky


71. R. Kokošek , 88. P. Čavera - 30. P. Wolf , 65. D. Liška , 76. P. Wolf
11

Hlavnice po celý zápas byla o krok napředu a nakonec si vybojovala druhé místo. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hlavnice se ujala vedení

Souboj o druhé místo slibovalo derby mezi Stěbořicemi a Hlavnicí. Před více než dvě stě diváky byla k viděni bojovná partie, kdy oba týmy doslova bojovaly o každý metr půdy. Opticky lepším týmem byly Stěbořice. Hlavnice dobře bránila a vyrážela k rychlým brejkům. V první šanci se objevili domácí, ale Graca svou hlavičku poslal nad branku. Po čtvrthodině hry nebyl hostům uznán gól Wolfa pro postavení mimo hru. Ve 21. minutě se objevil ve výborné pozici stěbořický Kokošek, ale pálil nad bránu. Do vedení se tak po půlhodině hry dostala Hlavnice, když přímý kop Hendrycha prodloužil do sítě Wolf a Losert neměl šanci – 0:1. Ve zbytku poločasu se už nic nestalo a do kabin tak šli hosté s jednobrankovým náskokem.  

Oba týmy daly po dvou gólech

Po přestávce domácí tlačili, a Hlavnice hrála na rychlé brejky. V 65. minutě jí jeden vyšel, když od půlky utekl po levé straně domácí obraně David Liška a potvrdil své střelecké kvality – 0:2. Dvacet minut před koncem domácí snížili, když přímý kop Šindeláře vypadl z rukou brankáře Kirschnera a Kokošek v pohodě doklepl do sítě – 1:2. Hlavnice ale udeřila potřetí hned vzápětí, když nájezd dvojice Klein a Wolf zkušeně zakončil Wolf – 1:3. Stěbořice už jen dokázaly snížit dvě minuty před koncem, když Čavera udělal kličku hostujícímu hráči a umístil míč k tyči – 2:3. V závěru se už se nic nestalo a Hlavnice udržela výhru a druhou postupovou příčku. O tom, zda bude postup akceptovat se rozhodne v nejbližších dnech.   



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stěbořice
Ondřej Šumbera (trenér): Zpočátku jsme byli hodně nervózní, ale byli jsme aktivnější. Soupeř dobře bránil, a my jsme zahodili naše dvě šance. Po půlhodině hry jsme dostali branku po naše, nedůrazu. Ve druhé části jsme otevřeli hru, ale naše převaha byla platonická. Dvakrát jsme inkasovali ze soupeřova brejků, a to nakonec rozhodlo o výhře hostů. Chtěl bych všem hráčům poděkovat za tuto sezónu.

Družba Hlavnice
David Nowický (trenér): Fotbal to musel být pro diváky zajímavý. Bylo to bojovné utkání, kdy se bojovalo o každý metr. V první půli jsme se ujali vedení po přímém kopu. Ve druhém oni tlačili, a my jsme se bránili. Vycházeli nám brejky a díky tomu jsme vyhráli a skončili jsme druzí. Co bude dál v příští sezóně se rozhodne v nejbližších dnech.



Sestavy


TJ Sokol Stěbořice
J. Losert [-] - M. Josefus [-] , A. Kubalák [-] (17. M. Kokeš [-] ) , V. Kramný [-] (80. D. Burda [-] ) , V. Graca [-] , R. Kokošek [-] , P. Čavera [-] , M. Fiedler [-] , M. Paleta [-] , J. Šindelář [-] , P. Vavrečka [-]

Družba Hlavnice
L. Kirschner [-] - D. Hendrych [-] , O. Pasterňák [-] , D. Liška [-] , D. Haas [-] , Z. Vrána [-] , P. Wolf [-] (85. D. Lukáš [-] ) , D. Klein [-] (88. J. Steyer [-] ) , T. Kukol [-] , T. Liška [-] (46. M. Bulanda [-] ) , D. Ochrana [-] (55. P. Jaksch [-] )

ŽK: 53. P. Čavera - 45. P. Wolf , 70. D. Hendrych , 81. D. Klein , 83. D. Liška , 90. L. Kirschner .
Hráči zápasu: J. Šindelář - P. Wolf .
Počet diváků: 205. Rozhodčí: ČECH Zdeněk - NEDĚLA Martin, MIKOŠEK Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Dean Gračanin
Tip experta: remíza

Setkají se vyrovnané týmy z čela tabulky, kde nevidím favorita, oba týmy nebudou chtít určitě prohrát, zápas skončí remízou.

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra hostů

Pokud chtějí Hlavnice mít šanci na postup musí vyhrát - ale budou to mít těžké.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích