O. Tesař 4. (vl.)
D. Krayzel 73.
2:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2019 16:30

6.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V předehrávaném zápase se zrodila remíza


Branky


17

Těškovice po prvním poločase vedly. Vávrovice ve druhém skóre otočily, ale Těškovice stačily vyrovnat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Těškovice šly do vedení vlastní brankou

V předehrávaném utkání si Vávrovice dlouho nemohly zvyknout na umělou trávu v Těškovicích. Ve 4. minutě vhazoval domácí Jedlička aut a brankář Tesař si při své premiéře ve vávrovickém dresu nešťastně srazil merunu za svá záda – 1:0. Další pokusy domácíhc buď byly sraženy na roh nebo skončily v náruči hostujícího brankáře. Po dvaceti minutách vyzval těškovický Daniel Krayzel do jasné šance Juchelku, který si přišlápl míč. O tři minuty později po dlouhém autu skončila dorážka Matěje Krayzela těsně vedle branky. Po půlhodině hry domácí Juchelka zatřásl břevnem hostující svatyně. Vávrovice se začaly osmělovat po půlhodině hry a začaly se tlačit do zakončení. Aktivním byli hlavně Klein s Jakubem Lichovníkem s jejichž pokusy si brankář Lazecký poradil nebo skončili vedle tyče.

Vávrovice skóre otočily, Těškovice stačily vyrovnat

V 52. minutě postrašil hostujícího brankáře Vladimír Šenk, ale jeho pokus Tesař vyrazil tygřím skokem na roh, ze kterého ho nastřelil Matěj Krayzel. O minutu později skončil centr hostí jen na tyčce. V 54. minutě se míč po několika odrazech dostal k Jakubu Lichovníkovi a ten ušmudlanou střelou srovnal – 1:1. O deset minut později si na přímý kop Leváka naběhl Jakub  Lichovník a hlavičkou nekompromisně trkl míč do sítě – 1:2. Vávrovice dokonce vsítily o chvíli později třetí branku opět Jakubem Lichovníkem, ale ta jim nebyla uznána pro nastřelenou ruku. Čtvrthodinu před koncem to nakonec byly Těškovice, kdo vyrovnal, když trestný kop Vladimíra Šenka dorazil pohotově Daniel Krayzel – 2:2. V závěru mohly vstřelit branku obě družiny, ale skóre se již nezmenilo a zápas dospěl k remíze.

 

Těškovice jedou příští zápas do Komárova. Vávrovice budou hostit Píšť.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Těškovice
Martin Šenk (vedoucí týmu): Sehráli jsme vyrovnané utkání proti kvalitnímu soupeři, který velmi dobře bránil a hrozil rychlými - nebezpečnými breaky. Přesto jsme si vytvořili několik slibných brankových šancí, ale trápí nás stále koncovka. Děkuji celému mužstvu za bojovný výkon, který vedl k zisku cenného bodu.

FK NOVA Vávrovice
Zdeněk Richlý (trenér): Improvizovali jsme se sestavou a taky hodně dlouho trvalo než jsme si zvykli na jejich umělé hřiště. Domácí nás půlhodinu přehrávali a taky se ujali vedení po našem vlastním gólu. Teprve po půlhodině jsme převzali iniciativu a po promíchání v sestavě jsme dokázali ve druhém poločase skóre otočit. Pak jsme dali i třetí branku, ale tu nám neuznal sudí pro údajnou ruku. Domácím se pak podařilo srovnat. Moc se mi nelíbil výkon rozhodčího a také kaňkou je zranění našich dvou hráčů.



Sestavy


TJ Sokol Těškovice
R. Lazecký [-] - J. Solnický [-] , D. Juchelka [-] , M. Krayzel [-] , V. Šenk [-] , V. Vavrečka [-] , D. Krayzel [-] , J. Šenk [-] , P. Jedlička [-] (75. J. Lasák [-] ) , L. Brož [-] , J. Krayzel [-]

FK NOVA Vávrovice
O. Tesař [-] - J. Chryczyk [-] (46. J. Morisch [-] ) , M. Schoppik [-] (70. J. Laifert [-] ) , M. Číp [-] , T. Šenk [-] , J. Lichovník [-] , O. Levák [-] , R. Schreiber [-] (46. J. Morbitzer [-] ) , D. Klein [-] , J. Lichovník [-] , P. Váleček [-] (85. V. Pchálek [-] )

ŽK: 57. J. Šenk .
Hráči zápasu: D. Krayzel - D. Klein , J. Lichovník , O. Tesař .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: PRETSCH Adam - HENNIG Antonín, SEDLÁK Daniel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Marek Poštulka
Tip experta: výhra hostů

Těškovice nemají dobrý start do soutěže, Vávrovice jsou 100% a věřím, že si odvezou všechny body, takže dvoječka.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra hostů

Těškovice zatím chytají nějakou stabilnější vlnu a Vávrovice na ní jsou - proto věřím, že i na tak malém hřišti hosté uspějí.

Tip: výhra hostů