2:3
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.08.2019 17:00

2.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krakovany zápas otočily a z Bečvár vezou tři body


Branky


10. P. Jahoda , 43. P. Kuba - 27. T. Sixta , 49. D. Chvojka , 58. P. Kozel
23

Bečváry měly první poločas pod kontrolou a hráči odcházeli do kabin za stavu 2:1. Krakovanští ale krátce po pauze vyrovnali a po hodině hry trefil z trestňáku tři body Petr Kozel.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gólem do kabin jdou Bečváry do vedení

Krakovany vyrukovaly ve stejné sestavě jako v minulém kole, ale Bečváry jsou od úvodního hvizdu aktivnější a běhavější. A brzy jdou do vedení. Krakovanský Vodvářka ztratil ve středu hřiště míč, domácí rychle posílají na pravé křídlo, Kuba nachází v šestnáctce Petra Jahodu, který se kličkou zbavil obránce a podél Špinky otevírá skóre - 1:0.

 

Bečváry hrají ze zajištěné obrany, přece jen nepřítomnost tradičních stoperů Uhra s Holubem nedovoluje příliš otevírat hru. Přesto nezabrání vyrovnání. Strejcius poslal centr a Tomáš Sixta svátečně hlavou o tyč překonal Stoupu - 1:1.

 

Domácí mají ale přece jen více ze hry a odměnou je jim vedoucí branka, když aktéři předchozí gólové alce si role vyměnili a Petr Kuba placírou strhává vedení na stranu Bečvár - 2:1.

Černý pohrdl penaltou

Do druhého poločasu Krakorky přidaly. A když krátce po přestávce vyslal Vodvářka do šance Davida Chvojku a ten pověstnou levačkou srovnal krok - 2:2, bylo náhle hostů plné hřiště. A po dalších deseti minutách jsou o krok blíž výhře hosté. Po faulu Slezáka na Dostála si na hranici velkého čtverce postavil míč Petr Kozel a trefuje vingl jako Beckham - 2:3.

 

O chvilku později mohlo být rozhodnuto. Přečíslení tři na dva vyřešili hosté skvěle, před Stoupou zůstal osamocený Dostál, ale místo zakončení začal kličkovat a o míč nakonec přišel. 

 

Do konce zápasu zbývalo dvacet minut a domácí se pomalu nadechovali k závěrečnému tlaku. Průniky Dědka či Horáčka ještě stačili hosté zastavovat a když už se Dědek dostal za obranu, tak si v rozhodující chvíli míč ukopl. Blízko ke gólu měl i V. Kšírl, ale trefil jen do boční sítě.

 

Rozhodnutí padlo pět minut před koncem. Po rohovém kopu trefil Tlučhoř místo míče nohu V. Kšírla, k penaltě se postavil tradiční exekutor Černý, ale jeho nepříliš povedený pokus lapil tygřím skokem Špinka.

 

V samotném závěru se hosté snažili využít prázdné domácí brány, protože Stoupa hrál spíš stopera než brankáře, ale jejich pokusy nebyly úspěšné.



Ohlasy k zápasu


SK Bečváry
Josef Kuba, trenér: Zápas jsme začali aktivně a již v 10.minutě jsme šli do vedení když se po pravé straně rychlostně prosadil Kuba, jeho přihrávku pak Jahoda uklidil do sítě. Měli jsme ještě několik střel ale ty se buď nevešly mezi tyče nebo je znaškodnil brankář hostí. Do poločasu padly ještě dvě branky, na každé straně jedna. Druhá půle byla z naší strany horší, soupeř z brejku srovnal a z dobře zahraného trestného koupu šel do vedení. Šanci na srovnání jsme měli po nařízené penaltě, tu jsme ale bohužel neproměnili. Byl to z mého pohledu remízový zápas, ve kterém byly Krakovany šťastnějším týmem. Nezbývá než jim pogratulovat k vítězství.

TJ SK Krakovany
Jan Špinka, brankář: Třikrát hurá a do středy se radujme. V Bečvárech se jen tak nevyhrává a pro nás jsou tři body zlaté. V minulém utkání jsme přišli o body v posledních minutách a tentokrát to mohlo být to samé, naštěstí Bečváry penaltu neproměnily a zápas už jsme nějak doválčili. Bylo to pěkný zápas, kdy Bečváry dvakrát vedly, ale my jsme ukázali silnou vůli a zápas jsme otočili. Dle mého názoru se Bečváry v průběhu soutěže zvednou a posunou se směrem nahoru. Nás teď čeká zápas podzimu s favoritem soutěže. Žiželice mají v týmu výborné fotbalisty a budou nám chtít vrátit debakl z posledního zápasu. My však nedáme svou kůži lacino a uděláme vše proto, aby body zůstaly v Krakovánkách.



Sestavy


SK Bečváry
O. Stoupa [-] - J. Čáslava [-] , M. Kšírl [-] , M. Slezák [-] , J. Kšírl [-] - P. Kuba [-] (52. J. Brunclík [-] ) , J. Dědek [-] , P. Jahoda [-] , V. Kšírl [-] - J. Kubín [-] (30. M. Horáček [-] ) , M. Černý [-]

TJ SK Krakovany
J. Špinka [-] - S. Šindelář [-] , M. Věříš [-] , M. Kutil [-] - M. Nehasil [-] (22. D. Chvojka [-] ) , P. Kozel [-] , L. Tlučhoř [-] , Z. Vodvářka [-] (74. L. Neruda [-] ) , P. Strejcius [-] (86. O. Černý [-] ) - T. Sixta [-] (66. J. Olexa [-] ) , A. Dostál [-]

ŽK: 57. M. Slezák - 66. T. Sixta .
Hráči zápasu: J. Dědek - D. Chvojka .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Černý Martin - ŠMEJKAL Pavel (N), KUBIČEK Luboš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jirka Stoupa

Expert: Jan Břečka
Tip experta: výhra domácích

Komentář redakce: Loňské zápasy byly vyrovnané a každý si uhájil vlastní tvrz (byť v Krakovanech to bylo po penaltách). Letos jde o první body do tabulky.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - SK Bečváry | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Nučice | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: remíza