3:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.11.2015 14:00

12.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nová Ves ještě zdaleka neřekla poslední slovo!


Branky


0

Většina už nejspíše Novou Ves odepsala, ale ještě zdaleka tomu tak být nemusí! To se ukázalo i o tomto víkendu, kdy Nová Ves dokázala na svém domácím hřišti obrat o všechny body Velešín.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli do vedení, domácí však zvládli odpovědět...

Oba celky vstupovaly do utkání povzbuzeny minulými zápasy. Domácí Nová Ves si přivezla bod z českobudějovického Čtyráku a Velešínu se podařilo získat velmi cenný skalp lídra soutěže Dobré Vody. Úvod utkání nasvědčoval tomu, že to bude Velešín, kdo bude diktovat tempo hry. Hosté šli totiž do vedení už ve čtvrté minutě, kdy se dokázal proti domácí obraně prosadit Filip Kukačka. Tato branka jakoby ale domácí tým nakopla k lepšímu výkonu a odměnou jim bylo vyrovnání ve 28. minutě, kdy hlavní sudí nařídil pokutový kop v jejich prospěch. Míč si na penaltový puntík proměnil Ondřej Švarc a srovnal stav utkání na 1:1. Co se týče gólů, tak to bylo v první pětačtyřicetiminutovce od obou týmů vše a do šaten se tak šlo za nerozhodného stavu.

Domácí zaveleli k obratu...

Bylo patrné, že i do druhé půle nastoupili domácí se značným odhodláním zvrátit stav zápasu ve svůj prospěch a získat tak na svém hřišti všechny body. Za svou bojovnost byli odměněni v 60. minutě, kdy je poprvé v zápase poslal do vedení Jiří Vejvoda. Netrvalo to dlouho a Nová Ves své vedení ještě navýšila. V 68. minutě poslal svůj tým do dvougólového trháku Jiří Anderle a obrat byl na světě. Zaskočení hosté z Velešína se ve zbývajících minutách marně pokoušeli dobývat obranu domácích, kteří bránili svůj náskok za každou cenu, a to se jim nakonec podařilo až do konce utkání. Nová Ves si tedy připsala tři body, odlepila se z posledního místa tabulky a vypadá to, že se jí začíná blýskat na lepší časy. Uvidíme, zda svojí si svojí stávající formu dokáže udržet i v příštím kole, kdy zavítá v předehrávce na hřiště Větřní.



Ohlasy k zápasu



FC Velešín
Stanislav Kysela (trenér): Domácí díky bojovnému výkonu na hranici sebeobětování, dvěma penaltám, hrubé chybě našeho brankaře, když jsme dostali gól z výkopu, a naší neschopnosti trefit ze tří metrů prázdnou bránu brali všechny body.



Sestavy


FK Nová Ves - Brloh
E. Poula [-] - R. Chmelař [-] , M. Fober [-] , O. Švarc [-] , J. Brych [-] , J. Anderle ml. [-] (88. S. Smieško [-] ) - J. Anderle st. [-] , J. Vlček [-] , M. Sekera [-] (90. M. Tejko [-] ) - J. Postl [-] , T. Hüttner [-] (46. J. Vejvoda [-] )

FC Velešín
J. Kothánek [-] - J. Zatloukal [-] , T. Jirský [-] , F. Zimek [-] , J. Šváb [-] (52. M. Kollár [-] ) , M. Opekar [-] - F. Kukačka [-] (78. J. Severa [-] ) , F. Rozkošný [-] , P. Fišer [-] - D. Petr [-] , J. Grznárik [-]

ŽK: 29. J. Anderle st. - 29. F. Rozkošný , 49. M. Opekar , 68. T. Jirský , 78. D. Petr .
Hráči zápasu: O. Švarc , J. Anderle st. , J. Vejvoda - F. Kukačka .
Místo: Nová Ves. Rozhodčí: Mráz Roman - Šimšík Jan, Formánek Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.