Rapid B si na Letné otevřel střelnici


Branky


2. K. Veber , 4. J. Holík (p.) , 6. K. Veber , 13. P. Kovářík , 32. D. Tauš , 37. J. Holík , 51. P. Kovářík , 67. M. Klimeš , 77. M. Boháč (p.) , 86. D. Bezděk
13

Rapid Plzeň B, který neztratil bod ani v jednom zápase tentokrát převálcoval tým Letné...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas rozhodlo prvních 6 minut

Ten kdo na zápas dorazil o nějakých 5 minut později o to nejzajímavější přišel. Nejprve ve 2. minutě zápasu využil nedorozumění mezi obráncem a brankářem Veber. O dvě minuty později proměnil pokutový kop Holík. O další dvě minuty se podruhé trefil Veber. Po šesti minutách tak bylo po zápase. Většina týmů by už zápas dohrála bez nějakého velkého úsilí, ale hosté se rozhodli domácím ještě přidat. Do poločasu se trefili ještě třikrát. Konkrétně ve 13. minutě kapitán Kovářík, ve 32. minutě Tauš a ve 37. minutě podruhé Holík. Do kabin se tak šlo za stavu 0:6. 

Rapid ještě přidal 4 góly

Domácím se na hřiště pochopitelně moc nechtělo, ale čekal je ještě celý poločas do závěrečného hvizdu. Rapid dál pokračoval ve svojí krasojízdě. Po pěti minutách zaznamenal druhý zásah Kovářík a bylo to 7:0. V 67. minutě přidal osmou branku Klimeš. Aby toho nebylo málo, tak byla proti domácím nařízena penalta, ke které se postavil střídající Boháč a síť Fryšovi branky rozvlnil po deváté. Desátý zásah přidal v 86. minutě dorostenec Bezděk. Po závěrečném hvizdu se tým domácích rychle ztratil v šatnách. Rapid tak zůstává neporažen se skórem 32:4.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plzeň - Letná
Stanislav Žák (kapitán): Zápas domácí Letné a prvního celku tabulky Rapidu se bohužel pro domácí stal zápasem na jednu bránu. Už v 6 minutě byl stav 3:0 pro Rapid a bylo prakticky po zápase. Poločasové skóre bylo 6:0 a hosté byli ve všech aspektech lepší. Zápas nakonec dospěl do hrozivého skóre 0:10 z pohledu domácích a všichni byli rádi, že byl zápas u konce.

SK Rapid Plzeň B
Kamil Veber (hráč): Zápas rozhodlo prvních 6 minut... Nejdříve ve druhé minutě jsme využili nedorozumění mezi obránce a brankářem o další dvě minuty jsme proměnili penaltu a o další dvě minuty jsme zápas rozhodli... Ne všichni by jeli ještě naplno ale my nepolevili a přidali do konce zápasu ještě 7 branek takže jsme vyhráli 10:0... Musím říct že zaslouženě protože soupeře jsme během zápasu k ničemu nepustili...



Počet diváků: 50. Rozhodčí: PŘIBYL Zdeněk - VANĚK Milan (N), BAROCH Ondřej (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
20. 9. 2020 21:11
Hodnocení zápasu

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tomáš Ježek

Expert: Martin Hořánek
Tip experta: výhra hostů

Výhra Rapid, hosté jsou ve formě a v sobotu určitě zvítězí.

Tip: výhra hostů