Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2020 15:30

6.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Litice doma vysoko zvítězili


Branky


11. V. Liška , 11. V. Liška , 16. T. Voves , 16. T. Voves , 35. M. Forman , 35. M. Forman , 44. T. Voves , 44. T. Voves , 47. O. Kollros , 47. O. Kollros , 53. M. Votava , 53. M. Votava , 75. J. Krejčí , 75. J. Krejčí , 77. M. Forman , 77. M. Forman - 20. J. Gärtner , 20. J. Gärtner , 82. S. Žák , 82. S. Žák
9

V nepříjemném sobotním počasí zajížděla Letná do Litic. Oba poločasy skončily stejným výsledkem...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Litice měli od začátku zápas pod kontrolou

Vzhledem k sobotnímu počasí, kdy celý den pršelo se dalo čekat, že bude terén ve špatné kondici. To se ale nepotvrdilo a ukázalo se, že v Liticích se o hřiště starají dobře. Do zápasu vstoupil lépe tým domácích. V 11. minutě otevřel skóre zápasu Vladimír Liška. O pět minut později se trefil domácí Voves a Litice už vedly 2:0. Ve 20. minutě utkání se podařilo Letné snížit, postaral se o to Jiří Gärtner. Gól hosty trochu nakopl a hra se na chvíli vyrovnala. Ve 35. minutě však domácí opět odskočili na rozdíl dvou branek. Zásluhu na tom měl Forman. Těsně před koncem poločasu přidal čtvrtou branku Tomáš Voves.

Druhý poločas skončil stejným výsledkem jak ten první

Krátce po návratu z kabin, konkrétně ve 47. minutě se trefil Ondřej Koloros a ukončil tak veškeré snahy Letné na vyrovnání. Takže bylo víceméně jasné, že si domácí vítězství pohlídají a ještě k tomu přidali tři góly. V 53. minutě se prosadil Votava. O nějakých dvacet minut později přišla sedmá branka, o kterou se postaral Jiří Krejčí. V 77. minutě vstřelil poslední gól domácích Forman, pro kterého se jednalo o druhý zásah v zápase. Za tým Letné se ještě v 82. minutě prosadil kapitán Žák a upravil na konečných 8:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Plzeň-Litice
Pavel Vacek (kapitán): Jak my tak soupeř dnes měl jen torzo hráčů, my měli 1 na střídání, hosté nikoho, terén byl na velký déšť výborný a my začali od začátku určovat tempo zápasu, byla otázka času, kdy začne skóre naskakovat, celý zápas byl v naší režii a zasloužená výhra.

TJ Sokol Plzeň - Letná
Stanislav Žák (kapitán): Letná zajížděla za deštivého počasí do Litic. Sestava byla už předem daná, jelikož ještě ráno bylo hráčů Letné 9. Proto jsme museli povolat další dva dorostence a bylo nás celkem 11 z toho 2 hráči se zraněním. Domácí byli první poločas aktivnější a zejména z nezkušenosti některých mladších jedinců byl poločasový stav 4:1 pro Litice. Po poločase jsme se chtěli porvat o výsledek, ale dvě rychlé branky domcích snahy Letné ukončily. V závěru se ještě trefil hostující Žák a stanovil konečné skóre na 8:2.



Sestavy


TJ Plzeň-Litice
D. Lukeš [-] - T. Voves [-] , O. Kollros [-] , P. Vacek [-] , V. Liška [-] , J. Knotek [-] , L. Kindl [-] , D. Blovský [-] , M. Votava [-] , M. Forman [-] , J. Krejčí [-]

TJ Sokol Plzeň - Letná
R. Fryš [-] - T. Borkovec [-] , D. Tureček [-] , J. Gärtner [-] , S. Žák [-] , V. Skalský [-] , M. Štádler [-] , J. Vričan [-] , D. Krejčíř [-] , J. Diviš [-] , M. Rampa [-]

ŽK: 60. L. Kindl , 60. L. Kindl - 60. J. Gärtner , 60. J. Gärtner , 77. M. Rampa , 77. M. Rampa .
Hráči zápasu: V. Liška , T. Voves - S. Žák .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: Schingler Milan - KREJCAR Jan (N), BREJCHA Bohumil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tomáš Ježek

Expert: Miroslav Jaroušek
Tip experta: výhra domácích

Oba týmy v minulém kole vysoko prohrály. Nyní věřím Liticím za 3 body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích