5:0
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.08.2015 17:00

2.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Holýšov nasázel Rokycanům pět gólů


Branky


11. P. Jeniš , 14. P. Jeniš , 23. P. Majlát , 89. P. Jeniš , 90. V. Kaas
0

Holýšovští již po pětadvaceti minutách šli do trháku, když vedli 3:0. Nakonec stihli přidat ještě dvě branky, hattrickem se blýskl Petr Jeniš.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlé vedení

Holýšov začal velmi živě, a to i bez svého obvyklého trenéra Míčky, který si užíval poslední slunné dny na dovolené, díky čemuž se na post hlavního trenéra posunul dosavadní asistent Jaroslav Teršl. A mohl se z výkonu svého týmu těšit, jelikož již v 11. minutě se po pravé straně probojoval Martin Šobr, jehož centr našel přesně Petra Jeniše, který tak otevřel skóre utkání. A o tři minuty bylo ještě veseleji, když se skrumáži před brankou nejlépe zorientoval znovu Petr Jeniš a dostal míč za záda bezmocného Wohlmutha, 2:0. Rokycanským se vůbec nedařilo dostávat dopředu, zatímco domácí skórovali ještě jednou. Ve 23. se k trestnému kopu postavil Martin Šobr, nacentroval do vápna, kde si již na míč brousil zuby Petr Majlát a z malého vápna se hlavou nemýlil.

Rokycany inkasovali bůra

Do druhého poločasu vstoupili hosté mnohem zodpovědněji a snažili se zamezit debaklu. To se jim sice dlouhou dobu dařilo, ovšem směrem dopředu byli stále bezzubý a nový gólman Faltus tak nemusel za celý zápas řešit žádnou vážnější situaci. Naopak Wohlmuth na straně druhé musel řešit spoustu pokusů, navíc po jednom z nich znovu kapituloval a musel lovit míč ze sítě, když si minutu před koncem po akci z levé strany našel Jeniš přihrávku od Zavadila a zkompletoval tak svůj hattrick. Holýšov ucítil ještě šanci na zvýšení skóre a potěšil několik fanoušků u hřiště křičejících "dejte jim bůra". Střídající Radek Kraus se již po deseti minutách na hřišti nachomýtl ke gólové akci, když zatáhl míč po pravé straně, nacentroval a Václav Kaas si našel volný balón a upravil tak konečné skóre na 5:0.



Ohlasy k zápasu


FK Holýšov
Jaroslav Teršl, trenér domácích: "Do zápasu jsme vstoupili dobře, koncentrovaně, týmově a brzy jsme vedli 2:0, do poločasu dokonce 3:0. V druhé půli s námi Rokycany celkem srovnali krok, ale my v závěru utkání přidali dva slepené góly."

FC Rokycany B
Peter Horváth, trenér hostů: "Myslím si, že jsme si dnešní zápas prohráli do 25 minuty, kdy jsme dostali tři rychlé góly. V druhém poločase jsme se snažili snížit stav, ale naopak jsme v závěru inkasovali ještě dvě branky a bylo rozhodnuto."



Sestavy


FK Holýšov
D. Faltus [-] - M. Černohorský [-] , R. Šimka [-] , K. Staněk [-] (88. P. Dotzauer [-] ) , T. Levička [-] , J. Kubina [-] (86. D. Zavadil [-] ) , V. Kaas [-] , J. Valachovič [-] (64. T. Tlustý [-] ) , M. Šobr [-] (80. R. Kraus [-] ) , P. Majlát [-] , P. Jeniš [-]

FC Rokycany B
M. Wohlmuth [-] - P. Procházka [-] , R. Kropáček [-] , M. Jedlička [-] , T. Kroc [-] , J. Sefzig [-] (46. Š. Špic [-] ) , M. Černý [-] , J. Kořínek [-] , V. Tobrman [-] , O. Havlíček [-] , P. Pfeifer [-] (74. D. Burket [-] )

ŽK: 48. P. Majlát , 54. R. Šimka , 77. K. Staněk - 22. J. Sefzig , 27. R. Kropáček , 57. Š. Špic , 62. J. Kořínek .
Hráči zápasu: P. Jeniš - M. Jedlička .
Místo: Holýšov. Počet diváků: 185. Rozhodčí: Mazán Jan - ŠTÖKL Jiří, HÁJEK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.