I. Varga 56.
1:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2020 17:00

2.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šperl vystřílel svému Holýšovu výhru


Branky


56. I. Varga - 10. V. Šperl , 47. V. Šperl
28

"Pro nás to byl zápas Blbec s velkým B", hodnotil po zápase utkání kapitán Nýrska, Tomáš György. Domácí i přes převahu na hřišti prohráli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

I přes mnoho šancí vedli hosté

Od začátku aktivnější domácí převzali otěže utkání a bušili do obranného bloku hostů. Územní převahu přetavili v plno střel na branku, které však byly buď nepřesné nebo pomalé a brankář si s nimi poradil. Pak ovšem udeřili hosté. Při chybě v rozehrávce využili situace a střílející Václav Šperl tak v 10. minutě zavěsil na 0:1. Domácí pokračovali v tlaku, ale až neuvěřitelně zahazovali své šance. Do poločasu se obraz ani skóre však už nezměnilo. 

Šperl rozhodl a Jarolím dodal svému týmu naději

Druhá půle začala šokem pro domácí, kdy Holýšov po odražené standardce zvýšil na 2:0. Střelcem byl opět Václav Šperl. Domácí stále tlačili, dostávali se do šancí a svýsledkem chtěli něco udělat. Dočkali se alespoň snížení na 1:2, když se prosadil Imrich Varga. Nýrsko vycítilo šanci na srovnání a soupeř téměř neopustil prostor svého pokutového území, velmi dobře bránil a několikrát zahrozil z protiútoku. Domácím se střelecky nedařilo a některé neproměněné šance vzbuzovali na tribuně až podivující posměch. Jeden z protiútoků Holýšova mohl domácí úplně položit na kolena. V domácí šestnáctce byl hostující útočník nedovoleně sražen a kopala se penalta. Zaskvěl se však domácí gólman Jarolím a svému týmu dal ještě šanci na vyrovnání. Ale dlouhé nákopy Nýrska v posledních minutách už mnohé nepřinesly a Holýšov vyhrál.



Ohlasy k zápasu


FK Okula Nýrsko
Tomáš György - kapitán domácích: Pro nás to byl zápas Blbec s velkým B. Doufám, že jsme si na dlouho smůlu v zakončení vybrali. Těžko se mi hledají slova, tyto zápasy musíme zvládat.




Sestavy


FK Okula Nýrsko
F. Jarolím [-] - I. Varga [-] , M. Kužma [-] (50. D. Šnour [-] ) , J. Pavlík [-] , M. Brož [-] , J. Kopřiva [-] , M. Bastl [-] (50. T. Rubáš [-] ) , I. György [-] , K. Kalivoda ml. [-] , T. György [-] , J. Lužný [-]

FK Holýšov
J. Švihořík [-] - R. Remiáš [-] , D. Šobr [-] (84. D. Zavadil [-] ) , R. Kraus [-] , L. Polák [-] , P. Trhlík [-] , T. Michálek [-] , V. Šperl [-] , T. Vítek [-] (64. V. Kaas [-] ) , M. Černohorský [-] , J. Vnouček [-]

ŽK: 7. J. Pavlík , 17. I. Varga - 22. D. Šobr , 34. M. Černohorský .
Hráči zápasu: V. Šperl .
Počet diváků: 151. Rozhodčí: Bureš Jiří - PETRŽELKA František, PENA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Tady to očekávám hodně vyrovnané, až remízové. Ale hádám, že se štěstěna přikloní na stranu domácích a ti o jednu branku zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích