Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2020 17:00

2.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí si koledovali až do konce


Branky


29

Zápas ve Stříbře po první dvacetiminutovce vybízel k názorům, že by mohlo padnout 10 branek. Ono to tk téměř dopadlo, ale ne podle představ domácího celku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stříbro začalo kanonádou

Hosté ze Staňkova se na hřišti ještě ani nerozkoukali a už vyndavali ze sítě ne jeden míč, ale ve čtvrté minutě i druhý. O obě úvodní branky se postaral domácí Lukáš Čížek, který tak nakopl svůj tým k velmi dobré hře po celý první poločas. A aby toho nebylo málo, prosadil se ve 12. minutě Tomáš Bůžek a hosté byli zralí na ručník. Po zbytek poločasu se vesměs jen bránili a naštěstí pro ně se jim podařilo zabránit dalším obdrženým brankám.

Úplně někdo jiný

Stříbro se stejně jako v prvním poločase, tak i ve druhém hned po rozehrávce radovalo ze vstřelené branky. Autorem byl Lanfranchi Giuseppe, který navyšoval už na 4:0. Ale potom, jakoby se hráči domácích odebrali na tribunu a nechali na hřišti běhat jen svá těla bez jakýchkoliv nápadů, logiky a herního myšlení. Za hosty se podařilo snížit Vénovi Záhořovi, který byl brankou na 2:4 následován Františkem Dolejšem. Aby toho pro domácí nebylo málo, vstřelil si nešťastně střelec prvních dvou branek, Lukáš Čížek, v 73. minutě vlastní branku a vyrovnání Staňkova bylo na dosah. Opřeli se do svého soupeře a hnali se za čtvrtou brankou v poločase. Nicméně při jednom z útočných snažení se domácím otevřela vrátka v obraně a pár minut před koncem navýšil vedení na 5:3 Adam Kohut. Aby to bylo ještě více zajímavé, za hosty se těsně před koncem z trestňáku prosadil kapitán Pavel Gust, ale víc už s výsledkem Staňkov udělat nedokázal.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Stříbro
Radek Hřebík - kapitán domácích: Vstup do utkání jsme měli dobrý, po 12 minutách vedeme 3:0. První poločas od nás snesl nějaké měřítko, ale druhý už byl horší. Nevím co se s námi stalo. Přidáme 4. gól a utkání můžeme v klidu dohrát, ale bohužel z toho uděláme přestřelku. Naštěstí se to dohrálo do vítězného konce.

FK Staňkov
Ondřej Bauer - místopředseda FK Staňkov: Opět chválíme kluky za druhý poločas, dát 4 góly venku a ještě ve Stříbře a ne bodovat je krutý. Bohužel špatný začátky a laciné branky nás opět stálo lepší výsledek. Velmi dobrý výkon podal hlavní sudí František Petrželka.



Sestavy


TJ Baník Stříbro
L. Dolejš [-] - T. Bůžek [-] (83. O. Kertis [-] ) , L. Čížek [-] , J. Pospíchal [-] , M. Stehlík [-] (89. E. Hruška [-] ) , R. Skopový [-] , G. Lanfranchi [-] , J. Korynta [-] , O. Pavlas [-] (52. A. Kohut [-] ) , T. Vejvoda [-] , R. Hřebík [-]

FK Staňkov
L. Jánský [-] - P. Váchal [-] , P. Gust [-] , J. Šimůnek [-] , M. Bozděch [-] , T. Pitipáč [-] (61. V. Voves [-] ) , V. Mifek [-] , O. Hrdina [-] , V. Záhoř [-] , F. Dolejš [-] , M. Liška [-]

ŽK: 54. R. Hřebík , 77. L. Dolejš , 79. G. Lanfranchi , 90. A. Kohut .
Hráči zápasu: M. Stehlík , L. Čížek , A. Kohut - P. Gust .
Počet diváků: 265. Rozhodčí: Petrželka František - BUREŠ Jiří, HÁJEK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Nejsem si jist, jak moc Staňkov posílil a Stříbro oslabilo, nicméně jsem přesvědčen, že všechny body zůstanou doma.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích