3:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.08.2021 14:00

3.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí si připsali další cenný skalp


Branky


5

V úvodním kole Letná suverénně vyhrála na hřišti Druztové, zatímco rezerva Košutky prohrála s Rapidem. Košutka de také musela obejít bez některých opor z A týmu. Za to domácím nechyběl člen sestavy minulého kola, zároveň patnáctiletý autor hattricku. Přečtěte si jak dopadl první zápas druhého kola!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Produktivnější hosté

Začátek zápasu byl velice opatrný z obou stran. Ve 33. minutě se prosadil díky důrazu u lajny hostujíci hráč, který nacentroval míč před branku na Václava Kučeru, který nedal domácímu gólmanovi šanci - 0:1. Těsně před koncem prvního poločasu se prosadil domácí Maxim Rampa - 1:1. Poslední slovo ale měla Košutka, která dala tzv. gól do šatny. Hostům vrátil vedení před koncem poločasu Jakub Jaroušek - 1:2.

Rezervě Košutky docházeli síly

Do druhé půle Letná vstoupila s tím, že výsledek obrátí. Dlouho se jí to nedařilo, nemohli se ve vápně prosadit. Rezeva Košutky ale nepřijela úplně v hojném počtu, proto jim postupně odcházeli síly. Letná toho tedy využila. Poslední deseti minutovka patřila totiž právě domácím. V 79. minutě se prosadil Dominik Vacek - 2:2. A za necelých 5 minut se prosadil další domácí střelec a autor hattricku v minulém kole Vít Skalský - 3:2. Cenná a šťastná výhra domácích ve velkém vedru. Utkání mimojiné vedl velmi zkušený rozhodčí a utkání měl pod kontrolou. Neakceptoval ani nesportovní chování mladých hráčů domácích.



Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Letná
R. Fryš [-] - D. Vacek [-] , D. Máj [-] , J. Gärtner [-] , S. Žák [-] , M. Kovář [-] (61. M. Dobrý [-] ) , V. Skalský [-] , P. Domin [-] (21. J. Linda [-] ) , P. Sýkora [-] , T. Borkovec [-] , M. Rampa [-]

TJ Košutka Plzeň B
M. Rybička [-] - R. Mráz [-] , P. Kerndl [-] , O. Sotona [-] , J. Jaroušek [-] , V. Kučera [-] , F. Fikar [-] , M. Džilič [-] , D. Král [-] , P. Kalaš [-] , V. Sirotek [-]

ŽK: 33. D. Máj , 45. P. Sýkora , 50. V. Skalský - 57. V. Sirotek .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: KRAČMER Marek - SMOLA Lukáš, MĚŘIČKA Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Matěj Rybař

Expert: Patrik Sobotka
Tip experta: výhra hostů

Letná přidělila soupeři minulý víkend 6 golů. Košutka smolně prohrála s Rapidem. Rezerva Košutky bude chtít úvodní ztrátu odčinit a určitě vyhrajeme.

Tip: výhra domácích