1:3
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 14:00

14.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Živanice si pojistily druhé místo


Branky


27. N. Crnkič - 22. M. Ujec , 53. R. Gorol , 67. M. Ujec
0

Čtvrtý Jablonec přivítal druhé Živanice a hrálo se tím pádem o čelo tabulky. V případě výhry by se domácí tým dotáhl na bod na svého soupeře. Kdyby vyhráli hosté, tak by si již zajistili druhou podzimní příčku v divizní tabulce. Nakonec se odehrálo nadprůměrné divizní utkání před krásnou diváckou kulisou. Po tomto zápase si Živanice upevnily druhé místo v tabulce a Jablonec klesl na příčku šestou.

Tato sezóna ještě nekončí! Zanedlouho budete moci na stránkách najít hlasování o sestavě podzimu! Vyčkejte a hlasujte pro svého favorita? Kdo se stane nejlepším hráčem podzimní části sezóny ve 14 denním hlasování?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas rozuzlení nepřinesl

Od začátku zápasu se hrál rychlý a důrazný fotbal a bylo se na co dívat. Bylo vidět, že se nebude hrát žádný "zanďour" a že oba týmy budou chtít vyhrát. Do šancí se zpočátku utkání dostávali hlavně domácí. Rozkovec v těžké pozici hlavičkoval pouze do gólmana Volšíka. Po rohu domácích mířila hlavička Linky vedle hostující brány. V 22.minutě dostali hosté výhodu standardní situace, kterou zahrával Gorol. Míč se nakonec dostal k Milanovi Ujcovi, který poprvé rozvlnil síť za zády gólmana Farského. Hosté se ujali vedení 0:1, ale domácí nic nevzdávali. Domácí Crnkič se rozhodl prokličkovat až do brány. Prosadil se přes tři protihráče, ale s jeho střelou si gólman Volšík poradil. V 27.minutě se domácím podařilo vyrovnat. Zemánkovo sólo vyrazil gólman Volšík k lajně, kam si nabíhal Sedláček, který hned vrátil míč před bránu volnému Crnkičovi. Crnkič se prosadil přes stopera Nováka a nedal Volšíkovi v bráně Živanic žádnou šanci. Bylo srovnáno na 1:1 a oba týmy i nadále útočily. Do výborné střelecké příležitosti se dostal hostující Gorol, ale jeho střela si cestu mezi tři tyče nenašla. První poločas skončil 1:1 a bylo jasné, že oba týmy budou v nasazení pokračovat i v poločase druhém.

V druhém poločase padaly góly pouze do jedné brány

Druhý poločas začal pro domácí tým skvěle. Po pěti odehraných minutách se s míčem dostal do vápna Krejčík a byl zfaulován hostujícím Novotným. Rozhodčí odpískal penaltu, kterou šel kopat velice aktivní Crnkič. Jenomže poslal střelu vedle Volšíkovi brány a za to přišel trest. Po necelých třech minutách odvracela dvakrát obrana domácích nebezpečnou střelu. Míč se odrazil ke Gorolovi a ten už věděl, co s ním udělá. Naznačil ránu a poté poslal míč přesně k tyči Farského brány. Hosté vedli podruhé a čekalo se, jak na tuto branku zareagují domácí. Jablonec ještě více zatlačil, ale s koncovkou byl na štíru. Do dobré šance se postupně dostali Krejčík i Crnkič, ale ani jednomu z nich se Volšíka překonat nepodařilo. V 67.minutě se hostům povedl rychlý protiútok, na jehož konci byl sprintující Milan Ujec. Milan zvýšil vedení hostů na 1:3 a s domácím týmem to začínalo vypadat bledě. Závěrečný tlak Jablonce již žádnou branku nepřinesl a tak si hosté vezou do Živanic všechny tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Jablonec nad Jizerou
Spolupracovník redakce David Holman: V posledním domácím podzimním utkání k nám přijel druhý celek tabulky, ambiciózní tým Živanic. Oba týmy hrála na vítězství a diváci tak v souboji čtvrtého se druhým mohli sledovat zápas vysoké divizní úrovně. Zápas se lámal při penaltě. Hosté si tak odvezli všechny body. Prohráli jsme s velice kvalitním týmem, nám nezbývá než v posledním kole získat ztracené body zpět.




Sestavy


TJ Sokol Jablonec nad Jizerou
R. Farský [-] - J. Halama [-] , J. Zemánek [-] (71. J. Chropůvka [-] ) , P. Karásek [-] , D. Sedláček [-] (86. S. Munzar [-] ) , K. Krejčík [-] (82. V. Helm [-] ) , O. Rozkovec [-] , J. Povr [-] (86. D. Dorničák [-] ) , N. Crnkič [-] , J. Linka [-] , O. Šedý [-] (69. M. Štemberk [-] )

TJ Sokol Živanice
O. Volšík [-] - O. Novotný [-] , M. Buriánek [-] , J. Novák [-] , M. Ferčák [-] - O. Ujec [-] (81. L. Polák [-] ) , O. Herzán [-] , M. Hundák [-] (92. M. Hlouš [-] ) , R. Gorol [-] - T. Kakrda [-] (70. M. Tulach [-] ) , M. Ujec [-] (90. J. Sůra [-] ) -

ŽK: 34. J. Povr , 41. J. Zemánek , 59. P. Karásek , 67. J. Halama - 44. M. Buriánek , 49. O. Novotný , 49. R. Gorol , 56. T. Kakrda , 69. M. Hundák , 83. M. Tulach , 90. O. Volšík .
Hráči zápasu: N. Crnkič .
Místo: Jablonec nad Jizerou. Počet diváků: 250. Rozhodčí: Ježek Václav - VOJTĚCH Lukáš, HANOUSEK Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.