0:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 16:30

28.kolo, Divize E, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Petřkovice dostaly výprask, přesto postoupily


Branky


0

Do Petřkovic odjížděli Krnováci s vědomím, že každý bod by byl v boji o záchranu dobrý. Proti suverénnímu lídrovi tabulky však předvedli jeden z nejlepších výkonu v tomto soutěžním ročníku. Domácí měli problém se sestavou, kdy chyběl nejlepší střelec domácích Maceček a také další hráči nebyli zcela v pořádku. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté z Krnova do toho šlápli

Utkání zahájili aktivněji domácí, ale naráželi na pevnou obranu hostů, která všechny jejich snahy eliminovala. Krnov spoléhal zejména na brejky a po jednom z nich vletěl do domácí šestnáctky hostující Cudrák a domácí Burian ho sestřelil. Nemohla následovat nic jiného než penalta. K té se postavil Šimčík a poslal domácího brankaře Bučka na opačnou stranu - 0:1. Domácí byli jako opařeni a hosté se dostali na koně a pokračovali ve výborném výkonu. Po krásné akci na jeden dotek Cudrák-L.Kundrátek-Šustr- Šimčík přišel od posledně jmenovaného centr na zadní tyč, kde byl zcela volný Bartoníček a podruhé překonal domácího brankáře. - 0:2. Ve 41´ měli největší šanci v prvním poločase domácí, kdy se po centru do hostující šestnáctky ocitl v obrovské šanci zcela volný Václavík, mířil však těsně vedle branky a první poločas tak skončil překvapivým ale zaslouženým  vedením hostů 0:2. 

Koncert hostů pokračoval

Do 2. poločasu vstoupili opět aktivněji domácí s cílem zvrátit nepříznivý stav, hostující obrana byla však  i nadále pozorná a do větších šancí domácí nepouštěli. Hosté podnikali i nadále smrtící brejky a po jednom z nich v 64´ skvěle uvolnil Bartoníček Mituru a ten v prostřelil jesličkama domácího brankaře potřetí - 0:3. Po této brance se hra uklidnila a domácí pochopili, že v tomto uktání tahají za kratší konec. Hosté i nadále byli lepší na míči a utkání se pomalu a jistě dohrávalo. Domácí se v 84´dostali opět do podobné šance jako v 1. poločase, ale ani tentokrát Václavík opět hlavou branku nevstřelil. A nedáš dostaneš platilo také tentokrát - po nahrávce L. Kundrátka se skvěle v hranici šestnáctky uvolnil střídající Košárek a rozvlnil domácí síť počtvrté. - 0:4. Do konce utkání se poté již nic zajímavého neudálo a hosté z Krnova tak vyloupili Petřkovice a získali důležité body v boji o záchranu. Smutno nakonec nebylo ani v Petřkovicích, poté když se dozvěděli výsledek z Petrovic a mohli tak slavit vítězství v tomto ročníku divize. I když po sobotním výsledku měl trošku hořkou pachuť. 



Ohlasy k zápasu



FK Kofola Krnov
Marek Koraba (vedoucí): Jsme skutečně šťastni za dnešní vítězství. Bylo podle mne zcela zasloužené, domácí měli za celé utkání jen 2 šance, ale nevyužili je, my jsme naopak mohli zvítězit ještě výrazněji, ale některé situace jsme nevyřešili tak jak by si zasloužily. Myslím si, že klíčovým momentem bylo středeční utkání v Opavě, které jsme vybojovali a konečně se k nám přiklonilo tolik potřebné štěstí. Kluci dnes hráli uvolněněji a mohli tady jen překvapit a to se více než podařilo. Čekají nás v posledních kolech dvě domácí utkání a hned v dalším utkání nás čeká silný Havířov v utkání o "6 bodů". Pokud toto utkání zvládneme, věřím, že se v divizi zachráníme.



Sestavy


FC Odra Petřkovice
A. Buček [-] - R. Wozniak [-] (46. M. Lampart [-] ) , Z. Staněk [-] , D. Kašický [-] (59. F. Hrazděra [-] ) - A. Hubeňák [-] , M. Václavík [-] , S. Burian [-] , M. Neumann [-] , R. Baranek [-] , M. Švábík [-] - J. Ptáček [-] (25. D. Levčík [-] ) -

FK Kofola Krnov
R. Jaška [-] - M. Daříček [-] , V. Šustr [-] , J. Šimčík [-] , D. Líbař [-] (46. D. Ivan [-] ) - M. Cudrák [-] , L. Kundrátek [-] , O. Bartoníček [-] (89. J. Hrubý [-] ) , A. Ondra [-] , P. Kundrátek [-] - L. Mitura [-] (75. J. Košárek [-] )

ŽK: 65. Z. Staněk , 70. D. Levčík , 89. S. Burian - 83. P. Kundrátek .
Místo: Tráva. Počet diváků: 211. Rozhodčí: Soukal Bedřich - POLÁK Jiří, NOVÁK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.