1:0p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2021 17:00

4.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vejprnice zaparkovaly autobus na malé umělce


Branky


21

Svéráznou taktikou byl nucen se představit tým z Vejprnic, jelikož na utkání se silnými Domažlicemi přijel v hodně bídném složení. Úkolem bylo nedostat gól a to se nakonec týmu pod vedením trenéra Baxy podařilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Když trenér musí na hřiště

Utkání bylo z důvodu středečního pohárového utkání domažlické Jiskry, a tedy jeho šetřením, odehráno na vedlejší umělce, která je rozměrově přeci jen menší, než domažlický atletický stánek. Rozměry hřiště vyhovovaly hostím, kteří přijeli s tak málo hráči, že si musel obout kopačky i šestačtyřicetiletý trenér Vejprnic, Roman Baxa. Zjevnou taktikou od prvních minut byla obranná hra, když trenér Baxa se svou družinou před Vavríka postavili autobus, který měl za úkol všechny míče z brankoviště směřovat co nejdál od brány. Domažlice bušily do zavřených vrat a do přestávky se skóre nezměnilo.

 

Další trenéři na plac

O poločase došlo ke střídání na straně domácích. Do hry se dostal také trenér domácího celku, Pavel Javorský, ale ani on nedokázal najít skulinku pod koly několika tunového kolosu. Navíc, když pak do hry vstoupil v závěru i asistent trenéra hostí Lukáš Paul, s posílením obranných řad, bylo zřejmé, že domácí vítěznou branku nevstřelí. Hosté tak dostáli svého závazku a vybojovali na domažlické umělé půdě jeden bod.

 

Druhý bod si zaslouženě ponechali doma domácí, ale ztráta třetího jistě bude dlouho trápit



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Domažlice B
Pavel Javorský, trenér: Utkání jsme bohužel museli odehrát na naší umělce, protože hlavní hřiště nebylo úplně v nejlepší kondici a hned ve středu tam hraje naše áčko pohárové utkání. Tohle bohužel hrálo do karet soupeři, protože se vší úctou a respektem k němu, si přijeli pro výsledek 0:0, což se mu bohužel i povedlo. Vejprnice bohužel vsadily vše na defenzivu a i mi zklamalo, že úmyslně zdržovali hru a zakopávali úmyslně balóny mimo areál snad od první minuty. I přes menší rozměry naší umělky jsme zápas mohli a měli rozhodnout v základní hrací době, takže chybu musíme hledat hlavně u sebe.

SK Slavia Vejprnice
Roman Baxa, trenér: S ohledem na situaci, kdy jsme přijeli v devíti lidech na zápas, desátý byl dorostenec, který před zápasem v Domažlicích odehrál za dorost zápas v Přešticích, jako jedenáctý do hry jsem musel nazout kopačky já a asistent si také ve druhé půli chvíli zahrál, tak jsme od začátku věděli, že budeme chtít hrát na bod. Vyhovovala nám i umělka, na které jsme hráli, jelikož domácí tým šetřil hřiště na pohárový zápas, které je menší, a tak se nám tam autobus dobře zaparkoval. Naše taktika se nám vyplatila a podržel nás i brankář. Druhý bod by byl navíc.



Sestavy


TJ Jiskra Domažlice B
A. Bratanič [-] - M. Hojda [-] , I. Vojtko [-] , D. Sedláček [-] , T. Korelus [-] - V. Černý [-] , O. Sloup [-] , D. Soupír [-] , A. Vlček [-] (67. Z. Peroutka [-] ) , K. Jahn [-] - M. Chodora [-] (46. P. Javorský [-] )

SK Slavia Vejprnice
J. Vavrík [-] - A. Heller [-] , V. Puhlovský [-] , D. Svoboda [-] , T. Kotva [-] , M. Potoček [-] , L. Kuhajda [-] , J. Bayer [-] , M. Kapic [-] (80. L. Paul [-] ) , L. Rada [-] , R. Baxa [-]

ŽK: 11. T. Korelus , 50. V. Černý , 61. P. Javorský , 70. O. Sloup - 27. V. Puhlovský , 53. M. Potoček , 85. D. Svoboda .
Hráči zápasu: I. Vojtko - J. Vavrík .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Sirový Václav - ŠÁLKOVÁ Helena, FANFULE Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Domažlice jsou favoritem soutěže a doma určitě neprohrají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích