M. Kufa 27.
1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2016 16:30

26.kolo, Divize E, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

O zisku tří bodů pro Valmez rozhodl Kufa


Branky


27. M. Kufa
0

Krnov potřebuje body jako sůl, ale bohužel bez gólu to nepůjde ani na hřištích soupeřů. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kufa centroval až do brány

Utkání začali aktivněji domácí, ale se všemi balóny si poradila hostující obrana. Hostující družstvo se zaměřilo zejména na brejkové situace a po jedné z nich šel v 20´ zcela sám na gólmana domácích Michuta hostující Mitura, domácí brankář se však vyznamenal, když tutovku hostů zneškodnil. O 2 minuty později však z ničeho udeřilo na druhé straně. Kundrátek zbytečně fauloval skoro u rohového praporku a k míči se postavil domácí Kufa. Jeho následný centr do pokutového území však nikdo netečoval a zejména k překvapení hostujícího brankaře Jaška skončil až za jeho zády. 1:0. Hosté zvýšili tempo a začali se tlačit před domácí branku, se vším si však domácí poradili. V 40´ vyrobili domácí chybu na hostující polovině a po krásném míči za domácí obranu postupoval znovu zcela sám na domácího brankaře Mitura. A také podruhé se vyznamenal domácí Michut (nejlepší hráč domácích). O 2 minuty později opět hostující Ivan postupoval do domácí šestnáctky, ale v klíčové situaci nahrál zcela volnému Miturovi nepřesně a hosté tak ani z této situace nic nevytěžili. 

Ve druhém poločase už se nikdo neprosadil

Druhý poločas zahájil opět aktivně hostující celek, ale narážel na připravenou obranu domácích a do žádné vyložené šance se již nedostal. Domácí hrozili zejména z brejků, ale také s nimi se hostující obrana v čele s výborným Šustrem dokázala poradit. Ze závěrečného tlaku hostů se také nic nezrodilo a hosté tak protáhli sérii porážek již na 3 utkání. 

 

 



Sestavy


TJ Valašské Meziříčí
M. Michut [-] - V. Žilinský [-] , M. Kufa [-] (63. M. Sviták [-] ) , M. Macíček [-] , L. Lasovský [-] , J. Roupec [-] , M. Výmola [-] , M. Dokoupil [-] (74. M. Macíček [-] ) , A. Michálek [-] , P. Plešek [-] , J. Kapusta [-] (88. L. Poláček [-] )

FK Kofola Krnov
R. Jaška [-] - D. Líbař [-] , J. Šimčík [-] , V. Šustr [-] - D. Ivan [-] , O. Bartoníček [-] , M. Cudrák [-] , A. Ondra [-] , P. Kundrátek [-] - L. Mitura [-] (58. P. Simichanidis [-] ) , J. Košárek [-] (89. J. Kučerák [-] )

ŽK: 63. M. Dokoupil - 41. D. Líbař .
Místo: Valašské Meziříčí. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Kolář Jaroslav - VEJTASA Simon, ZAPLATILOVÁ Jana.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.