3:1
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 15:30

9.kolo, Divize E, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Petřkovice otočily duel s Valašským Meziříčím


Branky


0

Velmi sledovaný zápas se v sobotu odehrál v Petřkovicích. Třetí tým tabulky totiž hostil čtvrté Valašské Meziříčí. Hosté byli navíc nabuzeni výhrou se silnými Petrovicemi. Petřkovice měly za sebou nepovedený zápas v Hranicích. Domácí sice brzy prohrávali, ale třemi góly dokázali nakonec otočit skóre.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté vedli, domácí otočili

Hosté se svého soupeře vůbec nezalekli a v úvodu utkání to byli oni, kdo diktoval tempo. Už v 9. minutě byli za tuto aktivitu odměněni. Přízemní centr z pravé strany proputoval až ke zcela volnému Kapustovi, který už neměl problém technickou střelou otevřít skóre – 0:1. Pro tohoto mladého hráče to byl druhý zásah v řadě, jedinou brankou rozhodl duel s Petrovicemi. Hra se postupem času vyrovnávala a domácí se tlačili k vyrovnání. Petřkovicím však stále poněkud vázla předfinální a finální fáze. Ve 33. minutě už ale přišlo srovnání. Jakub Ptáček nacentroval na Martina Václavíka, který krásnou ranou z voleje trefil přesně – 1:1. O tři minuty později už domácí vedli. Petřkovice výborně napadaly, míč získal Marek Neumann, vyměnil si přihrávku s Levčíkem, vystřelil a po odrazu dostal balón do sítě Jakub Ptáček – 2:1. První půle už další branku nepřinesla.

Pojistka z penalty, červená v závěru

V 53. minutě mohlo být srovnáno. Valašské Meziříčí mělo velkou šanci, ale jeden z domácích obránců zachránil svůj tým těsně před brankovou čárou. Následovalo ono známé „nedáš-dostaneš“. Z rychlého útoku nastřelil Ptáček břevno, k odraženému míči se dostal Radim Baranek, byl podle sudího Koláře faulován a pískala se penalta. Sám faulovaný si postavil míč a poslal Michuta na druhou stranu – 3:1. Baranek mohl v 59. minutě přidat další branku, ale jeho krásný „volejový“ pokus mířil těsně nad branku. Valašské Meziříčí mělo ještě poměrně dost času na to, s výsledkem ještě něco udělat, ale zároveň si kvůli otevřenější obraně muselo také dávat pozor na zadní vrátka. V 70. minutě mohl zvýšit náskok Petřkovic Jakub Ptáček, ale Michut jeho střelu vytěsnil na roh. Na začátku 83. minutě byl navíc po druhé žluté kartě vyloučen hostující Filip Přikryl, což definitivně zhatilo hostům jakékoliv plány na bodový zisk. Petřkovice svůj dvoubrankový náskok udržely až do závěrečného hvizdu a stále drží „bodový“ krok se svým příštím soupeřem a skorojmenovcem – Petrovicemi.



Ohlasy k zápasu


FC Odra Petřkovice
Filip Smékal (trenér Odry Petřkovice): "Hosté byli pro nás velmi silným soupeřem. Ze začátku byli lepší, agresívnější, zaslouženě vedli. My jsme se hodně zvedli po vyrovnávacím gólu, vzápětí jsme využili chyby soupeře a šli do vedení. Ve druhém poločase už jsme víceméně kontrolovali hru a mohli jsme přidat i další branky. Každopádně Valašské Meziříčí je výborné mužstvo, organizované, správně agresívní, jde vidět rukopis trenéra Kotůlka...pro nikoho to nebude snadný protivník. Jsme moc rádi za tři body."

TJ Valašské Meziříčí
Martin Kotůlek (trenér Valašského Meziříčí): "Prvních 20 minut bylo z naší strany výborných. Byli jsme agresívní. Po vstřeleném gólu jsme měli ještě jednu šanci z brejku. Poté přišel gól na 1:1, následně jsme vlastní chybou nabídli Petřkovicím druhou branku. Ve druhém poločase jsme mohli srovnat, ale místo toho jsme hned vzápětí potřetí inkasovali. Soupeř pak byl na koni, byl lepší na míči. My jsme se víceméně porazili sami. Dělali jsme velké množství chyb."



Sestavy


FC Odra Petřkovice
A. Buček [-] - S. Burian [-] , Z. Staněk [-] , D. Kašický [-] , V. Polášek [-] , R. Wozniak [-] - M. Václavík [-] (89. R. Holiš [-] ) , M. Neumann [-] (70. J. Darda [-] ) , R. Baranek [-] , D. Levčík [-] - J. Ptáček [-] (77. K. Maceček [-] ) -

TJ Valašské Meziříčí
M. Michut [-] - M. Kufa [-] , M. Macíček [-] , M. Dokoupil [-] , J. Kapusta [-] , M. Neuberger [-] (80. L. Lasovský [-] ) , J. Roupec [-] (89. M. Sviták [-] ) , J. Plešek [-] (63. V. Žilinský [-] ) , F. Přikryl [-] , A. Michálek [-] , P. Plešek [-]

ŽK: 42. V. Polášek , 63. M. Neumann - 57. F. Přikryl . ČK: 83. F. Přikryl .
Hráči zápasu: J. Ptáček .
Místo: Tráva. Počet diváků: 241. Rozhodčí: Kolář Jaroslav - LÍKAŘ Petr, BUREŠ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.