4:0
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 15:00

9.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lípa se konečně začala zvedat


Branky


0

Lípa, které se nepodařilo chytit začátek sezóny, vypadá, že se jí konečně začne dařit, když si připsala druhé vítěztsví v řadě. Touto výhrou se tak dostala před svého soupeře z tohoto zápasu, Budíkov, který po dvou domácích zápasech prohrál a potvrdilo se, že na hřišti soupeřů není tak silný, jako v domácím prostředí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři góly do kabin

Domácí do zápasu nastoupili důrazně s cílem ponechat si všechny body doma, což se jim začalo plnit v 19. minutě, kdy jejich záložník zatáhnul míč po křídle a odcentroval na J. Heppnera, který se prosadil tváří tvář brankářovi, kdy mu poslla míč levou nohou do protipohybu. Za stavu 1:0 se vyznamenal brankář Lípy, M. Pešák, který dokázal zneškodnit penaltu hostů. A tak znovu začali domácí, kteří přidali druhý gól ve 33. minutě, když přišel jejich útok po druhém křídle, kdy hráč domácích zatáhl míč až k postranní čáře a poté poslal míč před bránu, kde ho do sítě ve skluzu dopravil R. Sláma. Domácí však do poločasu dokázali přidat ještě jeden gól, kdy se už za dvě minuty podruhé v zápase trefil Heppner a poslal Lípu do kabin s tříbrankovým vedením.


Budíkov nedokázal vstřelit gól, ani proti deseti

Druhý poločas už to bylo ze strany Lípy o dohrání zápasu, Budíkov se však nehodlal jentak vzdát a snažil se protiútoky s výsledkem něco udělat. Všechny jeho nájezdy však končily neúspěchem, kdy buď mířili vedle, nebo je vykryl domácí gólman. Nepomohlo jim ani vyloučení M. Fejta v 74. minutě, který po přišlápnutí nohy hráče Budíkova uviděl druhou žlutou kartu. Lípa se poté vrhla k úpornému bránění výsledku, což se jí nakonec také povedlo a dokonce dokázala v závěru zápasu přidat ještě čtvrtý gól do otevřené obrany hostů, když šli dva hráči Lípy sami na brankáře a gólově se nakonec prosadil R. Souček.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lípa
Jungvirt Zdeněk, trenér TJ Sokol Lípa: Nastoupili jsme ve změněné sestavě, kdy jsem do mužstva zařadil i dorostence.

TJ Rovnost Budíkov
Soukup Martin, vedoucí TJ Rovnost Budíkov: Zápas rozhodlo úvodních 30 minut, kdy jsme dostali 3 góly od důrazně hrajících domácích a neproměnili jsme penaltu. Druhou půlku jsme se snažili, ale nedokázali jsme vstřelit branku. Závěr zápasu si domácí už pohlídali.



Sestavy


TJ Sokol Lípa
M. Pešák [-] - F. Šimek [-] , M. Prokš [-] , M. Fejt [-] , P. Vašák [-] - J. Havel [-] (89. M. Breda [-] ) , M. Kříž [-] , R. Souček [-] (90. A. Kutelvašr [-] ) - J. Kutlvašr [-] , J. Heppner [-] (86. O. Koláček [-] ) - R. Sláma [-]

TJ Rovnost Budíkov
M. Bláha [-] - T. Bláha [-] , M. Wallisch [-] , M. Zet [-] , M. Páša [-] - M. Kovář [-] , T. Prokop [-] , K. Grant [-] (31. R. Smereka [-] ) , M. Vodrážka [-] - L. Kavka [-] , M. Sadský [-]

ŽK: 20. M. Pešák , 40. M. Fejt , 71. R. Sláma - 50. M. Sadský , 87. M. Wallisch . ČK: 74. M. Fejt .
Hráči zápasu: M. Pešák , R. Sláma - M. Bláha .
Místo: Lípa. Počet diváků: 60. Rozhodčí: KOPŘIVA Miroslav - FABEŠ Roman, HANZL Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.