0:1
(0:1)
35. T. Novotný (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 16:00

5.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Penalta znamenala tříbodový zisk pro Křižanov


Branky


35. T. Novotný (p.)
0

Křižanov v dosavadním průběhu Okresního přeboru neztratil ještě ani bod. Svoje dominantní postavení potvrdil i v Bobrové, kde vydřel další tři body brankou z pokutového kopu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Penalta znamenala vedení Křižanova

Domácí chtěli potvrdit plný bodový zisk z minulého kola, ale v cestě jim stál doposud neporažený a bez ztráty bodu hrající Křižanov. V prvních minutách se oba týmy spíše oťukávaly. Postupem času převzali iniciativitu hosté a tlačili se do zakončení. Křižanovští hráči se dvakrát prosmýkli ze strany do vápna, ale konečná přihrávka nenašla svého adresáta. V první gólové šanci se ocitl hostující David Nobicht, navedl si míč do středu hřiště a jeho střela jen těsně míjela zadní tyč domácí branky. Ještě v slibnější pozici se ocitl jeho kolega z útoku Filip Trnka, ale po narážečce a otočce ve vápně svoji razantní střelu poslal opět pro Křižanov smolně těsně vedle tyčky. V těchto minutách hosté domácí zcela přehrávali. V jednom ze soubojů ve vápně chtěl domácí obránce odkopnout míč do bezpečí, ale trefil nebezpečně hostujícího kapitána. Ke značce pokutového kope se postavil T. Novotný a spřehledem poslal Křižanov do vedení. Do konce poločasu si hosté těsný náskok již pohlídali.

Křižanov vítězství uhájil

Do druhé půle domácí vstoupili více aktivně a bylo vidět, že se jim daný výsledek nezamlouvá. Všude byli o krok dříve a ve středu pole přehrávali své protivníky. Jejich aktivita vyústila v několik rohových kopů, ale ani z těchto příležitostí domácí brankáře Bajera neohrozili. Hostům se tím otvírala vrátka do otevřené obrany. Pojistit výsledek však odmítl P. Kaštan a po něm zanedlouho J. Milota. V samotném závěru se domácí dožadovali odpískání pokutového kopu, za hraní rukou, ale vše bylo dle rozhodčího v pořádku. Následně se vyznamenal P. Bajer, když zlikvidoval pěknou střelu domácích. Utkání tak skončilo hubeným vítězstvím hostů z Křižanova.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bobrová
Jaroslav Ptáček, trenér Bobrové: Vyrovnané bojovné utkání. Křižanov nás nepřehrál jak jsme si mysleli. Chci pochválit celý náš tým za dobrý kolektivní výkon v zápase.

SK FC Křižanov
Josef Milota, trenér Křižanova: Bobrová nás v minulé sezóně dvakrát obrala o body, a tak jsme chtěli tuto bilanci přerušit. To se nám podařilo. Utkání jsme však mohli rozhodnout již v prvním poločase, kdy jsme mohli mít na svém kontě o dvě branky více. V druhém poločase byli domácí aktivnější a my se nedostávali k naší hře. I toto hubené vítězství má pro nás velkou cenu.



Sestavy


TJ Sokol Bobrová
T. Uhlíř [-] - J. Stupka [-] , M. Hájek [-] , D. Roháček [-] , J. Trnka [-] - M. Mašek [-] , T. Hrbek [-] (62. R. Kratochvíl [-] ) , P. Dvořák [-] , V. Křepela [-] - J. Svoboda [-] , P. Ambrož [-] (46. T. Podborský [-] ) -

SK FC Křižanov
P. Bajer [-] - A. Burian [-] , T. Novotný [-] , J. Milota [-] , D. Invald [-] - D. Uhlíř [-] (72. M. Král [-] ) , J. Mužátko [-] (85. M. Burian [-] ) , D. Nobicht [-] , M. Petr [-] (79. J. Stupka [-] ) , P. Štěpánek [-] (60. P. Kaštan [-] ) - F. Trnka [-] -

ŽK: 43. P. Dvořák , 87. D. Roháček - 75. M. Petr .
Hráči zápasu: T. Novotný .
Místo: Bobrová. Počet diváků: 70. Rozhodčí: SALAŠ Patrik - HLADÍK Jiří, ROHÁČEK Ivo (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.