Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2022 17:00

26.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FK Bohemia Poděbrady přejela rezervu Vlašimi rozdílem třídy 6:0


Branky


6

Domácí hráči Poděbrad šli do zápasu po prohře z minulého kola, kde podlehli klíčanským fotbalistům. Hráči rezervy Vlašimi šli do zápasu po třech porážkách v řadě. Domácí byli favoritem, protože rezervě Vlašimi se na jaře vůbec nedaří. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Martínek poslal domácí do vedení

Domácím se povedlo vstoupit do utkání velmi dobře. Už v 6. minutě šli hráči Poděbrad do vedení. Po dlouhém autu do vápna se míč odrazil na hranici pokutového území, odkud se míč dostal k domácím a následně míč směřoval na zadní tyč, kde byli osamoceni 2 domácí hráči a jedním z nich byl Ondřej Martínek, který se gólově prosadil na 1:0. Netrvalo dlouho a domácí přidali i branku na 2:0. Ve 14. minutě se trefil z rohového kopu Aleksandr Bora. Do konce prvního poločasu se domácí gólově prosadili ještě jednou a to v úplném závěru prvního poločasu. Ve 45. minutě přidal na 3:0 svou druhou trefou v utkání Ondřej Martínek, který využil chyby hostujícího stopera, který chtěl míč hrát svému brankáři, ale Martínek tuto přihrávku vystihl a zakončil přesně. Domácí si tak třemi góly zajistili pohodlné vedení. 

Další tři branky domácích

Domácí měli po prvním poločase zápas zcela ve svých rukou. Jejich tříbrankové vedení vypadalo více než nadějně. Naopak hosté se měli čeho obávat, pokud by tak zápas pokračoval mohlo by to pro ně dopadnout zle. A domácí nepolovili ani při vstupu do druhé půle. Pár minut po začátku druhého poločasu hned přidali branku na 4:0. Ve 49. minutě vstřelil branku domácích Matěj Novák. Novák si na polovině hřiště obhodil hostující obránce a svou rychlostí překonal všechny bránící hráče a od poloviny běžel sám na brankáře a zakončil přesně. V 54. minutě přidal Matěj Novák svou druhou branku v utkání. Dostal přihrávku před prázdnou branku a nemýlil se a proměnil svou stoprocentní šanci na gól na 5:0. Domácím se do konce povedlo trefit ještě jednou na konečných 6:0. V 60. minutě to byl Roman Herzán, který se zmocnil míče na úrovni středového kruhu, zvednul hlavu a viděl vysoko stojícího hostujícího brankáře, následně se napřáhnul a z velké dálky se trefil do branky a korunoval tak výkon jeho týmu brankou na 6:0. Domácí tak přejeli rezervu Vlašimi a střelecky se jim dařilo. 



Sestavy


FK Bohemia Poděbrady
D. Václavík [-] - O. Bora [-] (77. J. Suchánek [-] ) , O. Soukup [-] , D. Havránek [-] (84. Z. Orestis [-] ) , R. Herzán [-] , M. Novák [-] (69. M. Brabec [-] ) , O. Hněvsa [-] , O. Martínek [-] , T. Kubánek [-] , J. Knobloch [-] , J. Voříšek [-]

FC Sellier & Bellot Vlašim B
J. Šanda [-] - J. Toupal [-] , F. Zvára [-] , M. Pešek [-] (67. J. Žirovnický [-] ) , K. Houdek [-] , M. Blažek [-] , J. Fialka [-] , O. Cettl [-] , D. Vlasák [-] (61. M. Pajk [-] ) , V. Skiba [-] (59. L. Vondrák [-] ) , P. Vobecký [-]

ŽK: 34. O. Bora - 38. J. Šanda .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: GERHARDT Jiří - CÍLEK Martin, SVOBODA Richard.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Jan Činoveský

Expert: Petr Plaček
Tip experta: remíza

Oba celky by potřebovaly bodovat. Myslím že to bude vyrovnaný zápas, který skončí remízou.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra domácích