0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2022 18:00

27.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

O výhře Nýrska rozhodly chyby domácího brankáře


Branky


32. J. Pavlík , 80. Z. Mašek , 89. I. Varga
24

Utkání, po němž se mohlo opět vše v horní polovině zamotat, přinesl vyrovnaný souboj se smolnými okamžiky pro domácí hráče. Nýrsko si z nejdelšího výletu sezóny odvezlo všechny tři body a posunulo se na průběžnou druhou příčku krajského přeboru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas byl pastva pro oko všem přítomným divákům. Fotbalu nechybělo nic. Šance byly na obou stranách, bylo vidět i dost tvrdých, ale férových soubojů a nakonec padla i jedna branka. Hosté z Nýrska se prosadili po rohovém kopu, před němž si šikovně zařídili otevření prostoru na přední tyči na který Radnice nedokázaly zareagovat, Györgyho míč přeletěl prvního hráče do kapsy na nabíhajícího Jakuba Pavlíka a ten v souboji přetlačil svého soupeře k vedoucí hlavičce. Ani brankář Volák neměl čisté svědomí, jelikož zůstal přilepený na žvejkačce u centru, na který zpravidla vybíhá. Domácí celek se přes vynikajícího Jarolíma nedokázal prosadit a tak se šlo do kabin za stavu 0:1.

 

Ve druhém dějství byla k vidění zejména taktická hra Nýrska, které muselo odolávat Radnicím, jež se snažili minimálně o vyrovnání. K tomu dlouho nedocházelo a i hosté se několikrát dostali na dostřel brány. Jenže své šance omezili spíše na centry, se kterými si Volák nebo jeho obránci poradili. S čím si ale domácí brankář neporadil, byl odkop z vápna, když před něj přebíhal naskakující Zbyněk Mašek. Gólman jej trefil, míš se nýrskému útočníkovi příhodně odrazil do běhu ke směru branky a se zakončením do částečně odkryté branky už neměl problém. Deset minut před koncem to tak byla pro domácí hráče i fanoušky hořká sprcha.

 

Domácí se rozhodli riskovat a hráli už jen na dva obránce. Ani to ale nestačilo ke skórování kontaktní branky, Jarolím měl svůj dej. Minutu před koncem pak z obranného odkopu Nýrska vyplaval obranou nestíhaný Imrich Varga, domácí obránce nestihl přiťuknout míč pro brankáře k odkopu, brankář byl naopak na půli cesty a když se Varga dostal k míči, měl po obhození Voláka před šestnáctkou snadnou cestu za třetí brankou.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Radnice
Jakub Volák, brankář: Za rozdílové chyby v tomto utkání bych si zasloužil minimálně 2 týdny v ruském gulagu bez možnosti jakéhokoliv oblečení. Chybu hráč udělá, ale v podstatě tři za jeden zápas, to je moc. Hrozně moc jsem to svými chybami klukům z Nýrska usnadnil a budu rád, když vůbec ještě do konce jara dostanu nějakou příležitost k nápravě. V bráně se prostě takové chyby dělat nesmí... Jsem poslední na hřišti a tedy je všechno, co udělám špatně, vidět. Snad mě to jen pomůže k posunu za ještě lepšími výkony. Jinak byl zápas fotbalově pěkný, vyrovnaný a být u jedné branky, možná bych to ještě zkousnul. Ale tři jsou pro mé spoluhráče hodně kruté, po jejich velmi dobrém výkonu.

FK Okula Nýrsko
Tomáš György, kapitán: Máme za sebou velmi náročné utkání. Velmi nepříjemné Radnice nám nedaly vůbec nic zadarmo a výsledek úplně neodpovídá průběhu, ačkoliv si myslím, že výhra je zasloužená. První poločas dle mého líbivý pro oko diváka, doplněný o velmi důrazné ale fér souboje. Druhé půle ve znamení našeho taktického fotbalu, kdy jsme chtěli odolávat útokům domácím a sami se dostávat do brejků a trestat je. Nakonec se stalo tak napůl, góly nepřišly z brejků, ale z chyb domácích, nicméně také se počítají. Skvělé 3 body



Sestavy


TJ Sokol Radnice
J. Volák [-] - P. Valenta [-] , M. Krč [-] , D. Rýdl [-] , L. Brož [-] , J. Klír [-] - Š. Huttr [-] (81. V. Kvasnička [-] ) , L. Aubrecht [-] , M. Ineman [-] (65. J. Esterka [-] ) - P. Spěváček [-] , F. Polášek [-] (65. M. Svoboda [-] )

FK Okula Nýrsko
F. Jarolím [-] - M. Vlček [-] , M. Bastl [-] (90. A. Göndör [-] ) , M. Brož [-] , J. Čanecký [-] , A. Antonovics [-] , T. György [-] , I. Varga [-] , T. Kohout [-] , J. Pavlík [-] , Z. Mašek [-] (84. K. Kalivoda ml. [-] )

ŽK: 49. P. Valenta - 48. M. Brož .
Hráči zápasu: F. Jarolím .
Počet diváků: 169. Rozhodčí: Rubáš Jaroslav - HAVRÁNEK Martin, FENCL Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích