2:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 14:30

10.kolo, Zlínský | Uherské Hradiště | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jarošov prohrál v Dolním Němčí a ztratil kontakt na první příčku


Branky


52. J. Hlaváček (p.) , 74. M. Mikulec - 38. J. Šipka
0

Fotbalisté Jarošova přijeli do DOlního Němčí s cílem neztratit kontakt na vedoucí Drslavice. Nicméně domácí celek byl proti. Dolní Němčí sice o poločase prohrávalo, ale ve druhém dějství strhlo vedení na svou stranu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté vytěžili ze šancí pouze jednobrankový náskok

V Dolním Němčí se hrálo vyrovnané utkání, kde oba týmy chtěly hrát fotbal. Lepším byl ale tým z Jarošova, který se na konci poločasu dostal do vedení. Ve 38.minutě vystřelil Marek Omelka a jeho střelu dorazil do prázdné branky Jan Šipka - 0:1. Během posledních sedmi minut prvního poločasu mohli hosté přidat další další tři branky. První šanci měl Radim Staroba, který po odrazu trefil břevno. O chvíli později měl velkou šanci Pavel Kováč, který ale trefil tyčku. Do kabin se tak mohlo odcházet za výraznějšího náskoku hostů, kteří byli lepší, ale své šance neproměnili. Poločasové skóre tak zůstalo na stavu 0:1.

Dolní Němčí otočilo průběh utkání

Do druhého poločasu nastoupil lépe domácí celek, který měl více ze hry, Jarošovu jako by se nechtělo hrát. A tak bylo v 52.minutě vyrovnáno. Jarošov fauloval v pokutovém území a domácí získali možnost zahrávání pokutového kopu. K penaltě se postavil Jan Hlaváček, brankář hostí vystihl směr, ale už nedokázal balon vyrazit - 1:1. Dolní Němčí nadále diktovalo hru a hrálo převážně na polovině hostů z Jarošova a dostalo se do dalších šancí. V 74.minutě už to bylo 2:1, když se prosadil Martin Mikulec. Jarošovu už nezbyly síly alespoň na vyrovnání a domácí si tento stav pohlídali až do konce zápasu a získali tak další tři body na domácím hřišti.



Sestavy


TJ Dolní Němčí B
M. Bobčík [-] - J. Salát [-] , J. Míšek [-] (61. P. Chladil [-] ) - R. Krchňáček [-] (74. L. Hrbáč [-] ) , M. Mikulec [-] , R. Kadlček [-] (84. V. Ježek [-] ) , M. Krchňáček [-] - P. Škařupa [-] (90. D. Valko [-] ) - A. Světinský [-] , A. Mahdal [-] (61. K. Daněk [-] ) , J. Hlaváček [-]

TJ Slavoj Jarošov
M. Gajarský [-] - P. Bobčík [-] , M. Omelka [-] , Z. Krejčiřík [-] , M. Jančík [-] , L. Malina [-] (46. D. Laga [-] ) - V. Jančík [-] (76. L. Kamočai [-] ) , R. Staroba [-] (86. T. Jurča [-] ) , M. Omelka [-] - J. Šipka [-] , P. Kováč [-] -

ŽK: 51. P. Škařupa - 33. P. Kováč .
Hráči zápasu: M. Krchňáček - M. Omelka .
Místo: Dolní Němčí. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Houdek Jan - STOJASPAL Radomír (N), SNOPEK Adam (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.