6:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.11.2022 14:00

12.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Svéradice rozstřílely oslabené Štěnovice


Branky


24. R. Kába , 28. J. Makovec , 60. V. Beránek , 65. A. Vachuška , 71. R. Kába , 73. V. Beránek (p.) - 77. J. Šimek
14

V rámci 12. kola se představily Štěnovice na hřišti Svéradic. Hodně oslabení hosté přijeli s několika hráči z dorostu a nakonec se do hry zapojil i trenér Petr Plass. Svéradice měly v prvním poločase několik dobrých šancí a dvě se jim podařilo proměnit v gól. Po přestávce už domácí stříleli góly jako na běžícím páse a nakonec se radovali z jednoznačného vítězství 6-1. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Prvních 45 minut pro Svéradice

Hosté horko těžko poskládali sestavu a od začátku utkání to bylo vidět. Nicméně prvních 15 minut ještě bylo poměrně vyrovnaných a Štěnovice se vytvořily i jednu vyloženou šanci, kterou ovšem neproměnily. Poté už převzali otěže utkání domácí a přesnou kombinací a dobrým pohybem soupeře přehrávali. Ve 24. minutě Svéradice sehráli pěknou akci, na jejímž konci stál Kába, který otevřel skóre zápasu. O 4 minuty později hosté chybovali v obraně a toho využil Makovec, který zvýšil na 2-0. Do konce prvního poločasu si Svéradice vypracovaly další zajímavé šance, ale třetí branku nepřidaly. 

Jasná převaha domácích

V druhém poločase už byla převaha jasně na straně domácích. Svéradice velmi jednoduše překonávaly obranu hostů a přidávaly další branky. V 60. minutě se v dobré pozici objevil Beránek a přesným zakončením přidal třetí gól domácího týmu. V 65. minutě se po další pěkné kombinaci prosadil Vachuška a upravil skóre na 4-0. V 71. minutě korunoval výborný individuální výkon druhým gólem Kába a bylo to už 5-0. V 73. minutě navíc jeden z hostujících hráčů zfauloval protihráče v pokutovém území a domácí dostali výhodu pokutového kopu. Ten bez problému proměnil Beránek a dovršil kanonádu Svéradic. Hosté poté aspoň snížili, když v 77. minutě potrestal chybu domácího gólmana Šimek. Svéradice deklasovaly Štěnovice 6-1.



Ohlasy k zápasu


FK Svéradice
Martin Heimlich, asistent trenéra: Po nepříliš podařeném zápase v Hrádku nás čekalo domácí utkání s posledními Štěnovicemi a tudíž povinnost vyhrát. Hosté nám to usnadnili i tím, že přijeli v hodně kombinované sestavě a hrát musel i trenér Plass. Naše sestava byla naopak po dlouhé době kompletní až na kanonýra Machovského.Takže si troufnu říct. že bylo jen otázkou času. kdy dáme první gól, uklidníme se a půjdeme si za vítězstvím. Nakonec se nám podařilo dát 6 gólů a nebýt chyby našeho brankáře, uhráli jsme to s čistým kontem. Rád bych pochválil i hosty, kteří chtěli hrát fotbal celý zápas a nezalezli jen bránit. Teď bychom rádi bodovali i v posledním zápase v Losiné a udělali si náladu na večerní dokopnou.

TJ Sokol Štěnovice
Václav Stuchl, hráč: V hodně oslabené sestavě jsme nastoupili na horké půdě ve Svéradicich. Úvod zápasu byl celkem vyrovnaný a vytvořili jsme si i jednu brankovou příležitost, kterou jsme bohužel nevyužili. Cca od 15. minuty už jsme se dostali pod tlak domácích a bylo jen otázkou času, kdy inkasujeme. Bohužel jsme dostali obě branky v prvním poločase po vlastních chybách. Rychlá rozehrávka standardní situace domácích a nepokrytý náběh útočníka, druhý gól, špatný důraz ve vlastním vápně a šťastná střela, která skočila před naším brankářem a k údivu všech skončila v brance. Druhý poločas pokračoval v podobném duchu, domácí kombinovali a naše obrana odolávala jen silou vůle. Bohužel domácí dál jednoduše navyšovali skóre a až za stavu 6:0 nám dovolili korigovat výsledek. Do zápasu musel nastoupit i trenér Petr Plass a náš brankář dochytal zápas se zraněným ramenem, protože už na lavičce nebyl nikdo na střídání. Chtěl bych poděkovat hráčům dorostu, kteří nám v hráčské krizi přišli pomoc a rozhodně nezklamali.



Sestavy


FK Svéradice
K. Soukup [-] - R. Kába [-] , J. Makovec [-] (80. P. Lukeš [-] ) , S. Makovec [-] , M. Jiřinec [-] , M. Doležal [-] (80. L. Hnojský [-] ) , V. Beránek [-] (80. D. Pánek [-] ) , V. Brůha [-] , P. Majer [-] (54. A. Vachuška [-] ) , J. Vonášek [-] , P. Mičkal [-] (66. M. Heimlich [-] )

TJ Sokol Štěnovice
V. Stuchl [-] - . Koželuh [-] , J. Uxa [-] , M. Fabián [-] , P. Volf [-] , P. Plass [-] (31. P. Brejcha [-] ) , M. Boček [-] , J. Jůza [-] , J. Šimek [-] , J. Lederer [-] , J. Tomašek [-]

Hráči zápasu: R. Kába , J. Makovec .
Počet diváků: 115. Rozhodčí: Cupl Zbyněk - CUPL Patrik, MUKNŠNÁBL Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Jan Keňo

Expert: Václav Ryba
Tip experta: výhra domácích

Za Svéradice už nastoupí po trestu jejich střelec a vyhrají vyšším rozdílem.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích