3:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.05.2024 16:00

24.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Strážov poprvé na jaře zvítězil, doma porazil Mochtín


Branky


15

Strážov vyhrál ve 24. kole nad Mochtínem 3:1. Domácí tým si vůbec poprvé v druhé půlce sezony připsal tři body a s 19 body je nyní na dvanácté pozici, Mochtín okupuje šesté místo. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas pro domácí

Úvodní minuty nabídly aktivitu domácího týmu. Fotbalisté Strážova přehrávali soupeře především ve středu pole a několikrát nebezpečně zakončili. Mochtín se nemohl pořádně dostat do zápasu a kromě standardních situacích si žádné vážnější příležitosti nevypracoval. Strážov se poprvé radoval ve 25. minutě. Po chybě hostující obrany obdržel přesnou přihrávku Soušek a umístěnou střelou bez přípravy otevřel skóre zápasu, 1:0. Výborný týmový výkon domácích korunoval těsně před koncem poločasu M. Kalivoda, jenž využil další nepřesnosti defenzivy Mochtína a v následném samostatném úniku překonal gólmana, 2:0. 

Chaluš pojistil vítězství Strážova

Domácí tým si byl po přestávce dobře vědom dvoubrankového náskoku, a proto se ve druhém poločase zaměřil především na zajištěnou obranu. Mochtín se ujal iniciativy, více držel balón, ale ve finální fázi postrádal větší efektivitu a přesnost. Nakonec se však přece jenom dočkal. V 70. minutě postupoval tváří v tvář brankáři střídající R. Smolík a v obrovské šanci nezaváhal, 2:1. Odpověď Strážova byla bleskurychlá, o tři minuty později si po skrumáži v pokutovém území Mochtína našel prostor Chaluš a dorážkou z bezprostřední blízkosti navýšil vedení na 3:1. Poté si už domácí hráči utkání pohlídali a vůbec poprvé získali v jarní části sezony tři body. 

 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Mochtín
Jiří Dolejš, hráč: Papírově byl náš celek favoritem, nicméně naše áčko tentokrát předvedlo nevýrazný a matný výkon, a tak se zcela zaslouženě z výhry radovali domácí hráči. Omluvou k nepovedenému a laxnímu výkonu není ani, s ohledem na velice nabitý program našich hráčů vzhledem k dohrávkám našeho B týmu, kombinovaná sestava, ve které k tomuto utkání náš celek nastoupil. Navíc se musel obejít také bez Petra Blažka, který za své neomluvitelné a neakceptovatelné chování v předchozím domácím utkání po zásluze vyfasoval trest na pět utkání a bude tak v podstatě chybět až do zbytku letošní sezóny.



Sestavy


SK Kovodružstvo Strážov
O. Pressl [-] - D. Papoušek [-] (58. L. Janka [-] ) - M. Chaluš [-] , L. Soušek [-] - M. Kalivoda [-] (93. D. Bouberle [-] ) - L. Mayer [-] (58. M. Plíhal [-] ) , J. Franc [-] , I. Hryhorak [-] (83. J. Kalivoda [-] ) , O. Uruba [-] , A. Bouberle [-] , J. Flodr [-]

TJ Sokol Mochtín
V. Hromada [-] - J. Dolejš [-] , Z. Smolík [-] (46. M. Kapusta [-] ) , J. Pretzelmayer [-] (46. R. Smolík [-] ) , J. Lysek [-] , O. Sedláček [-] (46. J. Žiak [-] ) , T. Velek [-] (67. P. Kovařík [-] ) , M. Kutka [-] , J. Čeleda [-] , D. Höfler [-] (46. J. Bejvl [-] ) , D. Gajdušek [-]

ŽK: 36. L. Mayer - 40. J. Čeleda , 65. T. Velek .
Hráči zápasu: M. Kalivoda .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Rubáš Jaroslav - HEBR David, MOLNÁR Ludovít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Keňo

Expert: Jakub Pivnička
Tip experta: výhra hostů

Mochtín vyhraje na hřišti Strážova nejméně o 2 branky.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza