O. Cettl 55.
1:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 15:30

11.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kácov doma body neurdžel!


Branky


0

Přečtěte si více o utkání mezi týmy AFK Kácov a SK Hostomice pod Brdy...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se trápili v koncovce

Na programu nedělního odpoledne bylo v Kácově utkání 11. kola Sport Invest 1. A třídy skupiny A. Proti domácímu týmu nastoupilo mužstvo SK Hostomice pod Brdy. Čekalo se velmi vyrovnané utkání, jelikož jsou na tom oba týmy podobně. Zápas přijel řídit jako hlavní rozhodčí Václav Petýrek, kterému pomáhali na postranních čarách pomezní rozhodčí Tomáš Drábek a Jan Chrudimský. V ochozech bylo poznat, že už venku není takové teplo, jako bývalo ještě do nedávna. Na zápas se totiž přišlo podívat pouze 70. diváků.

 

V první půli měli více ze hry domácí, kteří si vytvořili hned několik gólových situací, jenže je neproměnili. Hosté se pomalu probírali a v 34. minutě poprvé udeřili. Hostomický útočník Radek Hradraba dokázal dostat míč za záda domácího gólmana Pavla Kňazíka a stav byl 1:0 pro Hostomice. Tato branka domácí položila na kolena a marně se z toho snažili dostat. Když rozhodčí odpískal konec prvního poločasu, bylo to pro domácí nejspíš vysvobozením. Měli totiž přestávku na to, dát se dohromady hlavně po psychické stránce.

Hosté si šli v druhé půli úspěšně za vítězstvím

Do druhé půle šli domácí s tím, že se pokusí udělat vše proto, aby konečně začli proměnovat šance, do kterých se dostávají. V 55. minutě hry přišlo vyrovnání. Domácí Ondřej Cettl se trefil do branky Hostomic a jeho tým se mohl radovat. V tuto chvíli byli na správné cestě za získáním bodů z dnešního utkání. Bylo posledních patnáct minut do konce utkání a pro domácí začalo peklo. Hosté začli vytvářet šance a domácí se museli bránit. Pavel Kňazík se v tuto chvíli ukázal jako výborný gólman, když nejednou podržel svůj tým. V 93 minutě měli domácí gólovou šanci, kterou neproměnili a hosté zahájili bleskurychlý nájezd na domácí branku, který skončil rozhodující brankou. Hradraba Radek si připsal druhou a zároveň vítěznou branku utkání a Hostomice si tak odvezly tři body z hřiště Kácova.



Ohlasy k zápasu


AFK Kácov
Miroslav Jelínek - Trenér: Ztratili jsme tři body. V první půli jsme měli tři stoprocentní šance, které jsme bohužel neproměnili a pak jsme dostali hloupý gól, po kterém jsme na 15 minut úplně vypadli ze hry. Druhou půli jsme začli výborně, ale bohužel jsme dvakrát nedali penaltu. Pak jsme vyrovnali a vypracovali jsme si spoustu gólových šancí, ale vypracovali jsme si pouze jeden gól. V posledních 15ti minutách před koncem jsme prožili klinickou smrt, kdy náš gólman chytil penaltu a podržel nás. Na konci jsme bohužel z brejku dostali gól, takže to byla úplně zbytečná prohra. Pro nás to tedy byla zbytečná ztráta tří bodů, protože jsme si vytvořili více šancí, než soupeř, ale hraje se na góly a těch jsme dali méně.




Sestavy


AFK Kácov
P. Kňazík [-] - M. Habal [-] (69. J. Váňa [-] ) , M. Zeman [-] , J. Kabát [-] , J. Pivoňka [-] (87. T. Djakov [-] ) - K. Moudrý [-] , T. Albrecht [-] , M. Švec [-] , A. Pana [-] , O. Cettl [-] - P. Červeňák [-]

SK Hostomice pod Brdy
M. Zíma [-] - A. Hornát [-] , J. Musil [-] , J. Vladyka [-] - M. Kačírek [-] (92. O. Kačírek [-] ) , M. Kubišta [-] (71. V. Štyler [-] ) , J. Kačírek [-] , L. Hruška [-] , L. Lenkvík [-] - R. Hadraba [-] , V. Šebek [-]

ŽK: 39. M. Zeman - 47. M. Zíma , 72. L. Hruška , 75. J. Vladyka .
Místo: Kácov. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Petýrek Václav - DRÁBEK Tomáš, CHRUDIMSKÝ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.