M. Kraus 49.
2:1p.
(0:0)
54. J. Szen
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:30

6.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Na Řepíně se body dělily


Branky


49. M. Kraus - 54. J. Szen
0

Svědky vyrovnaného utkání byli diváci v Řepíně, kam zavítali v mělnickém derby hráči Byšic. Po jedné brance na každé straně v průběhu druhé půle se body dělily. V penaltách si pak důležitý bod vybojovali domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle bez branek

Se skvělou formou přijeli do Řepína fotbalisté Byšic. Ti se po nepovedeném vstupu do soutěže a debaklu 6:0 v Kosmonosech zvedli a vyhráli tři utkání v řadě. V jejich sestavě ale chyběl třígólový střelec z minulého kola Kábrt. Jeho místo zaujal nováček v sestavě a další posila z Čečelic Hubáček. I na domácí straně se objevily změny - po debaklu 6:0 v Klíčanech vsadil trenér Babovák na zkušenost a do hry poslal zkušeného Dvořáka. Řepín do utkání nastupoval s pouhými dvěma získanými body na kontě, a tak potřeboval za každou cenu bodovat. Domácí tedy nastoupili aktivně, a protože hosté také nechtěli pustit svou kůži lacino, hrál se vyrovnaný fotbal. Náznaky šancí se sice objevovaly na obou stranách, střelci ale byli nepřesní, a tak v první půli gól nepadl.

Rychlé góly na obou stranách

Do druhé půle dostal v domácím dresu důvěru Hypša namísto Šperla a co se nepovedlo za celý první poločas, zvládly oba týmy hned v úvodu toho druhého. Nejprve hned ve 49. minutě rozjásal domácí fanoušky stoper Kraus, ke kterému se odrazil míč po standardní situaci. Obránce domácích využil zmatku ve vápně soupeře dokonale a dělovkou uklidil míč do sítě. 1:0. Kdo čekal uklidnění domácích, zle se mýlil, jelikož hned o 5 minut později bylo vyrovnáno. Hosté předvedli pohlednou a rychlou kombinační akci, na jejímž konci byl s přesným zakončením Szen a začínalo se od začátku. 1:1. Ve zbytku zápasu už se ani jednomu z týmů nepodařilo strhnout vítězství na svou stranu, a tak došlo na střelbu pokutových kopů. V nich hrál hlavní roli domácí gólman Svatoň, který sám jeden proměnil a následně chytil střelu Laudy. Domácí tak tímto zápasem zdvojnásobili svůj bodový zisk na čtyři body, zůstávají ale třetí od konce. Byšice se naopak vyhřívají na 5. místě tabulky.



Ohlasy k zápasu


TJ Řepín
Radek Černý - hráč Řepína: Hrál se vyrovnaný zápas se šancemi na obou stranách. Remíza je spravedlivá a bod v penaltách nám vychytal gólman Svatoš.




Sestavy


TJ Řepín
V. Svatoš [-] - M. Merz [-] , T. Kalina [-] , M. Kraus [-] - M. Šperl [-] (46. M. Hypša [-] ) , V. Labuť [-] , J. Jiskra [-] , P. Štrombach [-] (81. Z. Prejza [-] ) - R. Šmíd [-] , D. Dvořák [-] , R. Černý [-]

TJ Vitana Byšice
F. Schneider [-] - P. Resl [-] , P. Kadlec [-] , D. Menčl [-] , J. Čurda [-] - J. Lauda [-] - J. Klár [-] , J. Szen [-] , P. Menčl [-] - M. Hubáček [-] (76. J. Martinec [-] ) , P. Holina [-]

ŽK: 20. J. Lauda , 33. P. Menčl , 74. J. Čurda .
Místo: Řepín. Rozhodčí: ZOUFALÝ David - ŘÍPA Jiří, LACINA Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.