4:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2023 18:00

26.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Letná zaskočila bezchybný Plzenec a zařídila si výhru sezóny!


Branky


10

Dalším zápasem 26. kola byl střet mezi Letnou a Plzencem. Plzenec už doslova a do písmene nehrál o nic a Letná toho patřičně využila díky své bojovnosti a absenci Plzence.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle skončila remízou

Zápas byl připraven a mohlo se začít. Plzenec už nehrál o nic a Letná toho chtěla využít. To se jim povedlo už v 8. minutě, kdy Petr Sýkora skóroval a díky své střele vstřelil branku na 1:0 a Letná šla do vedení. To Plzenec velmi zaskočilo. Rychlá gólová odpověď od nich ale nepřišla. Naopak po této brance následovalo dlouhé bezbrankové období, které vedlo až ke konci první půle, která tedy skončila překvapivě 1:0 pro Letnou.

Druhá půle patřila Letné

Druhá půle byla připraveno a vše se pomalu vracelo do pohybu. Plzenec naskočil do druhé půle s tím, že chce vyhrát. V 51. minutě to vypadalo tak, že se jim to povede. Díky Martinu Píckovi totiž Plzenec vyrovnal na 1:1. Stav ale vyrovnaný dlouho nezůstal. V 63. minutě zápasu Jan Diviš vrátil Letné vedení a opět zaskočil obranu Plzence, která na inkasované branky nebyla příliš zvyklá. Letnou vedení povzbudilo a v 68. minutě to potvrdila další branka. Tentokrát od Štěpána Brožka, který ještě víc povzbudil své spoluhráče. To ale Letné nestačilo. Po dvoubrankovém vedení ale přišla další branka, která poslala Letnou do vedení už 4:1. O tu se postaral Dalibor Máj, který v 85. minutě rozzářil tváře svých spoluhráčů a díky své střele zajistil výrazné vedení. Letná dohrála při tomto stavu a zaskočený Plzenec porazila 4:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plzeň - Letná
Letná, trenér: Poslední zápas nám vyšel famózně.

SK Starý Plzenec
Tomáš Pata, hráč: Pro nás to byl zápas už jen z povinnosti. Přijeli jsme v 11 lidech a v dost odevzdaném stavu . Soupeř měl evidentně více chuti byl agresivnější a šel si pro vítězství což se o nás říci nedalo. Rozhodčí byl jejich nejlepším hráčem což dokazoval svými nepřesnými rozhodnutími. Nechci nijak snižovat výhru domácích ale naše nechuť a právě zmiňovaný sudí udělali své. Soupeři gratuluji k výhře.



Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Letná
R. Fryš [-] (13. P. Špilák [-] ) - L. Zeman [-] (43. Š. Brožek [-] ) , P. Sýkora [-] , M. Šampalík [-] , T. Borkovec [-] , M. Rampa [-] , D. Máj [-] , J. Gärtner [-] , S. Žák [-] , D. Sýkora [-] (52. J. Diviš [-] ) , P. Domin [-]

SK Starý Plzenec
S. Med [-] - V. Seman [-] , M. Pícka [-] , J. Ledvina [-] , P. Menšík [-] , J. Vlček [-] , P. Brejcha [-] , T. Pata [-] , T. Brejcha [-] , R. Vávro [-] , J. Sedlák [-]

ŽK: 41. J. Gärtner , 48. D. Sýkora , 58. M. Šampalík - 55. P. Menšík , 71. P. Brejcha , 80. J. Vlček , 86. T. Pata . ČK: 71. J. Gärtner - 54. J. Ledvina .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Schingler Milan - TOMŠÍČEK Vojtěch, VÁVRA Vlastimil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tomáš Turek

Expert: Libor Novák
Tip experta: výhra hostů

Plzenec si i poslední zápas v sezóně pohlídá a asi vytvoří rekord soutěže.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů