0:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.11.2015 14:00

12.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Český Brod se stal s předstihem podzimním mistrem


Branky


0

Těžký mač odehráli fotbalisté lídra tabulky v Třebovli. Derby favorita nemá a opět se to potvrdilo. Hosté rozhodli jedinou brankou krátce po rozehrání druhého poločasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí nastřelili tyč

Tým Českého Brodu vlétl na domácí manšaft jako uragán. Jenže domácí obrana pracovala bezchybně a tak nápor hostů postupně polevil a hra se vyrovnala. Celkem nečekaně se tak hrálo i na polovině hostujícího týmu. Ale ani jeden z týmů si nedokázal připravovat slibné šance. Domácí stejně jako hosté kopali několik rohových kopů, ale nic z toho se neujalo. Největší šancí tak byla střela Daniela Richtera, která zatřásla tyčí Vymazalovy svatyně. Lídrovi tabulky se nedařilo, jak by si představoval a tak se na jeho kopačky vkrádala postupně nervozita. Tento tým není zvyklý na komplikace a došlo i na různé výčitky mezi hráči. Protože ani jeden z účastníků derby nedokázal překonat soupeřova gólmana, šlo se do kabin za bezbrankového stavu.

Jediná branka rozhodla derby

Bezbrankové skóre se ale měnilo hned po přestávce. Domácí fotbalisté zůstali myšlenkami o chvíli déle v kabině a rychlou akci hostů po chybě domácí obrany zakončoval Jan Makovský a rozvlnil síť za zády Ladislava Pokorného - 0:1. Tato branka posadila na koně hráče Českého Brodu a usadili se na polovině domácích. Jenže ti opět pozorně bránili a nedovolili hostům navýšit skóre. Naopak, postupem času se domácí hnáni dopředu svými fanoušky stále více a více osmělovali a začali se tlačit za vyrovnáním. Bohužel, tlak to byl jen platonický, bez vážnější šance. A tak jeden jediný gól rozhodl o výhře favorita na hřišti dvanácté Třebovle. Tímto výsledkem se v tabulce nic nezměnilo. Český Brod je nadále první a zajistil si podzimní prvenství, Třebovle zůstává dvanáctá.



Ohlasy k zápasu


SK Třebovle
Trenér Josef Kocourek: Bylo to vyrovnané a pro nás smolné utkání. Nečekaně jsme byli vyrovnaným soupeřem, rozhodla jediná branka, kdy jsme zaspali v úvodu druhé půle. Závěrečný tlak byl bezzubý a soupeř si to zkušeně pohlídal. Rozkouskoval hru střídáním a odvezl si všechny body.

SK Český Brod B
Vedoucí týmu, Martin Sahula: Bylo to bojovné utkání, Třebovle nás celkem zaskočila a nám se naopak venku moc nedaří. Něco si v kabině řekneme, ale na hřišti to pak tak není. Naštěstí jsme o ten jeden gól byli lepší.



Sestavy


SK Třebovle
L. Pokorný [-] - P. Polanecký [-] , D. Richter [-] (46. J. Andrašík [-] ) , T. Dejl [-] , L. Homolka [-] , L. Blaščok [-] , L. Líbal [-] (77. O. Bílek [-] ) , D. Richter [-] , M. Růžek [-] , M. Čáslava [-] , J. Němec [-]

SK Český Brod B
K. Vymazal [-] - M. Mrázek [-] , J. Moško [-] (90. M. Sahula [-] ) , M. Šmejkal [-] , A. Moravec [-] (89. M. Kohout [-] ) , J. Hanzl [-] (80. D. Černý [-] ) , J. Makovský [-] (90. P. Morávek [-] ) , J. Skořepa [-] , T. Kulvajt [-] , J. Bouma [-] , O. Popovych [-]

ŽK: 14. D. Richter , 58. T. Dejl , 68. P. Polanecký - 5. M. Šmejkal , 13. O. Popovych , 59. J. Moško , 65. M. Mrázek , 90. M. Sahula .
Hráči zápasu: D. Richter .
Místo: SK Třebovle. Rozhodčí: VOSEJPKA Martin - KRAFT Pavel (N), JANIČ Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.