Poprvé a hned vítězně! Jestřábí Lhota - Nučice 1:2


Branky


14

Sobotní odpoledne přineslo souboj dvou etablovaných okresních týmů. Do Jestřábí Lhoty dorazily Nučice. Hráči obce, která leži v okrese Praha-západ, byli náležitě natěšeni, jelikož to pro ně byla soutěžní premiéra v sezoně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šance na obou stranách

První zajímavá situace na sebe nenechala dlouho čekat. V 11. minutě napřáhl z dálky hostující Šulc a z pětadvaceti metrů prostřelil domácího brankáře. 0:1

Vstřelená branka povzbudila nučické a nalila jim do žil sebevědomí, které vyústilo v další šanci. Jelínek u lajny vybojoval míč, předložil ho Chromému a ten z hranice vápna trefil pouze tyč.

Další gólová radost přišla po rozehraném rohu, kdy Šulc našel přesně na zadní tyči Kubalíka a ten se hlavou nemýlil. 0:2

Domácí se do hry dostávali především přes rychlonohého Martínka, se kterým si však obrana Nučic ve většině případů dokázala poradit. Když ne, Rybák v bráně byl pozorný.

Po několika rozích domácích přišli Nučice se sérií snad šsti rohových kopů v řadě. Z jednoho z nich si odražený balon na hranici vápna převzal hostující Novák, ale nastřelil, bohužel pro Nučice, pouze brankovou konstrukci.

Do kabin se tak šlo za stavu 2:0 pro Nučice.

Aktivní vstup domácích

Domácí vstoupili do druhého poločasu velmi aktivně. Tlačili se do šancí, ale nic vážnějšího se jim nepodařilo vyprodukovat. Domácí brankář naopak bravůrně zneškodnil hlavičku hostujícího Vedrala. Nučice poté vypadly z tempa a následovala pasáž, kdy hrozilo především mužstvo z Jestřábí Lhoty. Ovšem šance skončily buď v rukavicích pozorného Rybáka, nebo v ochranné síti za brankou Nučic. Chvílí před koncem ještě hostující Kubalík trefil v dobré šanci blokujícího obránce. Zápas plný šancí uzavřel gólem na 1:2 v 90. minutě Šámal. 

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Jestřabí Lhota
Záložník/útočník Jiří Šámal: První poločas byli Nučice o něco lepší, ale ve druhém poločase se to vyrovnalo a přehrávali jsme je. Výkon rozhodčího byl hroznej, pískal špatně na obě strany, i když osobně mi přišlo, že spíš připískával soupeři. Jejich pomezní měl praporek pořád nahoře, ačkoliv bylo jasně vidět, že to offside není. Abych rozhodčímu jenom nekřivdil, tak si pak ty offsidy hlídal sám, což bylo fajn.

TJ Nučice
Kapitán Matěj Chromý: O svém vítězství jsme rozhodli už v prvním poločase, když v 11. minutě na dobrých 25 metrech napřáhl Šulc a prostřelil domácího gólmana. Úvodní branka nám dodala sebevědomí a dostávali jsme se více do šancí. Jelínek u lajny vybojoval míč, předložil ho Chromému, a ten z hranice vápna trefil pouze tyč. Další gólová radost přišla po rozehraném rohu, kdy Šulc našel přesně na zadní tyči Kubalíka a ten se hlavou nemýlil. Poté se dostávali do hry i domácí, kteří využívali hlavně rychlonohého Martínka, kterého ale naši obránci zvládli uhlídat a když už přes ně prošel, tak byl na správném místě Rybák. Po několika rozích domácích přišla naše série snad 6 rohových kopů v řadě. Z jednoho z nich si odražený balon na hranici vápna převzal Novák, ale nastřelil bohužel tyč. Do druhého poločasu vstoupili aktivněji domácí, kdy zlepšili kombinaci a tlačili se více do šancí. Žádnou vážnější ale z počátku poločasu neměli. Zato na druhé straně se štěstím domácí gólman dokázal zneškodnit hlavičku Vedrala. Poté přišla od nás horší pasáž, kdy měli domácí několik velmi slibných šancí, které naštěstí končily buď v náručí Rybáka nebo v ochranné síti za brankou. Do konce zápasu měl ještě velkou šanci Kubalík, kterého na penaltě našel přízemním centrem Novák, ale obránci stihli střelu zblokovat. V 90. minutě už je domácí korigovali na 1:2.



Sestavy


TJ Sokol Jestřabí Lhota
T. Foršt [-] - M. Trojan [-] (67. L. Soukup [-] ) , M. Klička [-] , O. Martínek [-] , M. Foršt [-] , A. Krupka [-] , J. Švanda [-] , P. Kesner [-] , F. Krajíček [-] (60. V. Černý [-] ) , I. Pavlov [-] (46. J. Šámal [-] ) , D. Kopecký [-] (60. J. Hron [-] )

TJ Nučice
T. Rybák [-] - J. Novák [-] , P. Zápotocký [-] , F. Kubalík [-] , M. Chromý [-] , J. Jelínek [-] (83. J. Hervert [-] ) , J. Vedral [-] , L. Kulhavý [-] (22. K. Hurtík [-] ) , M. Šulc [-] , J. Souček [-] , D. Kočí [-]

ŽK: 33. F. Krajíček , 85. J. Švanda - 30. M. Chromý , 37. F. Kubalík , 86. M. Šulc .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: DVOŘÁK Jiří - PATOČKA Radek (N), KOČÍ Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
30. 8. 2022 11:18
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Jonathan Mensatoris

Expert: Jaroslav Mašín
Tip experta: výhra domácích

Po nepovedeném vstupu si budou chtít spravit chuť.

Tip: výhra domácích

23. 8. 2022 20:21
1

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích