2:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.04.2024 18:30

23.kolo, Divize E, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V záchranářském duelu Nový Jičín přestřílel Baťov


Branky


12. P. Votava , 69. P. Votava - 33. M. Cacek , 74. T. Magdon , 77. M. Bartoň
10

Velice důležité utkání pro oba týmy bylo na programu v pátek na hřišti Baťova. Zde se představil Nový Jičín, jenž nakonec urval všechny tři body po výhře 3:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas nabídl po jedné brance na obou stranách

Úvod zápasu se nesl v opatrném tempu, čemuž však odpovídala důležitost duelu. První vážnější šanci přinesla 12. minuta a hned z toho byla úvodní branka zápasu. Po krátce rozehraném rohovém kopu centroval Sotolář do vápna, kde si míč našel Petr Votava a hlavou otevřel skóre utkání - 1:0. Nový Jičín se pokusil reagovat vzápětí a to opět hlavou po rohovém kopu, nicméně Nippert nebyl tak přesný.

 

Další střelecký pokus si připsal domácí Kašík ve 23. minutě, ale jeho střela neměla gólové parametry. Stejně tak si Vitásek na druhé straně poradil i s další střelou Bartoně. Nicméně ve 33. minutě už se novojičínští mohli radovat z vyrovnávací trefy. A na ten se ani Michal Cacek nemusel příliš nadřít, když pouze využil velkého nedorozumění v domácí obraně - 1:1.

 

Vyrovnání ofenzivní snahy obou týmů utlumilo, do šaten se tak šlo za stavu 1:1.

Nový Jičín po obratu bere důležité tři body

Do druhé půle vstoupil lépe Nový Jičín, když se Bartoň uvolnil na levé straně, jeho střela ale orazítkovala tyč. Baťovští se pěknou akcí připomněli v 56.minutě, kdy Šiška po své typické křídelní akci našel v dobré pozici Romana Chytila, jeho střelu však Hub bez větších potíží lapil. Přesný nebyl ani následně pokus Cacka, jehož hlavička těsně minula domácí branku.

 

V 69. minutě se Baťov výrazně přiblížil k výhře, když se po chybě hostující obrany dostal k míči Petr Votava a po samostatném úniku propálil brankáře hostů - 2:1.

 

Baťov však o své vedení velice ryhle přišel. Už v 74. minutě poslal Cacek přetažený centr, na který si na zadní tyči počkal Tomáš Magdon a míč nasměroval do sítě - 2:2. To od Nového Jičína nebylo vše. V 77. minutě se k exekuci přímého kopu zkraje postavil Martin Bartoň a neskutečnou střelou nedal brankáři Vitáskovi šanci zasáhnout - 2:3.

 

Baťovští si ve zbytku duelu vypracovali platonický tlak, branku soupeře tak již neohrozili. Důležitý boj o záchranu tak zvládl lépe Nový Jičín, jenž získal všechny tři body.

.

 



Ohlasy k zápasu


SK BAŤOV 1930
Pavel Gerych (asistent trenéra): Do utkání jsme dobře vstoupili, byli aktivní, dali brzo vedoucí branku, dobře jsme kombinovali a soupeře do ničeho nepouštěli. Po půlhodině hry jsme udělali velkou chybu a dalším "vlastním" gólem dostali hosty do hry. Ve druhém poločase už náš výkon nebyl dobrý. Sice jsme se dostali do vedení 2:1, ale místo toho, aby jsme zápas takticky dohráli, jsme dostali 2 rychlé góly a zápas ztratili.

FK Nový Jičín
Pavel Kunc (trenér): Po vyrovnaném začátku šli domácí po první vážnější šanci do vedení. Domácí drželi víc míč, ale vyrovnání pro nás zařídil důsledný Cacek, který dobře zareagoval při nedorozumění domácí obrany. Ve druhé půli jsme se přece jenom lépe adaptovali na umělku a zlepšili se. Vyšel nám nástup, jen škoda tyčky při střele Bartoňe a dvou situací, ze kterých jsme mohli skórovat. Domácí nás za to potrestali a šli do vedení. Kluci skvěle zareagovali a během následných deseti minut výsledek otočili brankami Magdona a Bartoňe. Do konce utkání už jsme domácím nějakou šanci nedovolili.



Sestavy


SK BAŤOV 1930
R. Vitásek [-] - P. Šiška [-] , J. Kašík [-] , J. Kadlec [-] (88. T. Pšenčík [-] ) , R. Chytil [-] (77. D. Hink [-] ) , J. Sotolář [-] , P. Votava [-] , M. Kopecký [-] , V. Zapletal [-] , M. Bína [-] , A. Buchta [-]

FK Nový Jičín
A. Hub [-] - D. Palla [-] (59. A. Toure [-] ) , V. Kocián [-] (38. M. Palla [-] ) , F. Štefek [-] , R. Mwakona [-] , M. Bartoň [-] , D. Korytář [-] , M. Cacek [-] (84. O. Káňa [-] ) , A. Onyechere [-] (84. M. Janovský [-] ) , T. Magdon [-] , F. Nippert [-]

ŽK: 76. J. Sotolář , 88. A. Buchta - 53. A. Onyechere .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Silný Zdeněk - DOLEŽAL David, BRÁZDIL Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích