2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.04.2024 16:30

21.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chotěboř si poradila s Bystřicí


Branky


71. J. Voborník (p.) , 88. L. Dvořák
22

Bystřice sbírá k záchraně bod za bodem, ale na favorita nestačila, i když utkání výsledkově rozsekla až penalta v 71. minutě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

Domácí nastoupili do zápasu v roli jasného favorita, ale před týmem pod vedením zkušeného kouče Procházky se museli mít na pozoru. Hosté spoléhali na rychlé brejky z hlubokého obranného bloku, ale ani z jednoho se nic neurodilo. Domácí drželi míč, do šancí se však dostávali horko těžko, a tak nebylo divu, že se šlo do kabin bez branek a 136 diváků si muselo počkat na druhý poločas. 

Domácí po přestávce rozhodli

Rozhodnutí přinesla 71. minuta. Hosté zahráli nešťastně rukou po Bažoutově centru ve vlastním vápně a sudí Rosický po komunikaci s asistentem nařídil pokutový kop. K tomu se postavil Voborník a přelstil Pečinku - 1:0. Uklidnění do domácích řad přinesla 78. minuta, kdy si na rohový kop naskočil Dvořák a hostující brankář jeho prudkou hlavičku před brankovou čárou neudržel - 2:0. V poslední minutě zápasu se po nedorozumění domácího brankáře se stoperem dostal do vyložené první šance Čech, ale ten odkrytou branku netrefil.



Ohlasy k zápasu


FC Chotěboř
Martin Jakeš (trenér): Tušil jsem, že soupeř bude vyčkávat na svoji příležitost. Věděli jsme, že Bystřice má rychlé přechody do ofenzívy. Nabádal jsem hráče k trpělivosti, že šance přijde a snažili jsme se držet míč nejdéle, jak to půjde. Na druhou stranu nám tam chyběla větší energie, rychlost, lehkost a výměna pozic. Tím bychom se více dostávali do šancí, kterých tentokrát moc nebylo. Zápas asi moc naše fanoušky nebavil, ale za tři body jsme určitě rádi.




Sestavy


FC Chotěboř
J. Gregor [-] - J. Fiedler [-] , L. Dočekal [-] (57. T. Gregor [-] ) - J. Voborník [-] - L. Bouma [-] (83. P. Hanousek [-] ) , P. Klimeš [-] (68. F. Janda [-] ) , T. Jakeš [-] (68. A. Bažout [-] ) , P. Chlad [-] , L. Dvořák [-] , M. Somerauer [-] , T. Formáček [-]

SK Bystřice nad Pernštejnem
F. Pečinka [-] - Š. Buršík [-] , J. Čermák [-] (74. V. Čech [-] ) , R. Chudoba [-] , M. Prášil [-] , M. Žila [-] (56. M. Straka [-] ) , K. Vařejka [-] , Z. Sklenář [-] , M. Šponar [-] , M. Hofmann [-] , M. Svoboda [-]

ŽK: 79. L. Bouma , 91. F. Janda - 35. M. Svoboda , 77. Š. Buršík , 79. F. Pečinka .
Počet diváků: 136. Rozhodčí: ROSICKÝ Pavel - BENEŠ Jiří, MACHÁT Oldřich.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Petr Chlad
Tip experta: výhra domácích

Na domácím hřišti vyhrajeme.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích