3:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2024 16:00

22.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žirovnice přetlačila Pacov


Branky


21

Pacovu to venku nejde. S prázdnou odjel i z Žirovnice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Jako první udeřili domácí. Ve 12. minutě ani jeden z hostujících stoperů nezachytil dlouhý balón za obranu a domácí Jirsa poslal balón do naší - 1:0. Jiný gól už do poločasové přestávky nepadl a do kabin se tak odcházelo za těsného vedení domácího týmu.

Domácí v závěru rozhodli

Do druhé půle vstoupili lépe Pacovští a vytvářeli si šance. V 59. minutě byl před pokutovým územím poslán k zemi Vítámvás a rozhodčímu nezbývalo nic jiného než nařídit volný přímý kop. Balón si postavil Tomáš Faltýnek a přízemní ranou srovnal skóre - 1:1. Pacov byl nadále lepším týmem, ale gól přišel na druhé straně. V 70. minutě poslal Říha krátkou malou domů, míče se zmocnil domácí Houška, který poslal Žirovnici do vedení - 2:1. V 86. minutě Lukáše Kubů přelétl centrovaný balón a domácí křídelník Kučera zatloukl poslední hřebíček do pacovské rakve - 3:1.

 

TJ Slavoj Pacov / web



Ohlasy k zápasu


FC Slavoj Žirovnice
FC Slavoj Žirovnice (web): Ve vyrovnaném prvním poločase jsme se ujali v 17. minutě Markem Jirsou vedení, které jsme mohli i navýšit. Jenomže koncovka nás několikrát zklamala. Po zranění Marka Hřebeckého a jeho nuceném střídání se obraz hry hodně změnil a Pacov nás hnal. Druhá půle se hrála za neustálé převahy hostů, kteří také v 59. minutě z trestného kopu vyrovnali a s námi to nevypadalo moc dobře. Bránili jsme zuby - nehty. Pak ovšem běžela 70. minuta a po dlouhém nákopu přišel kiks v obraně Pacova a Tomáš Houška dává vedoucí gól Slavoje do prázdné branky. To s hosty zatřáslo a už se jejich tak velký tlak nekonal. Navíc ve snaze vyrovnat vytvářeli chyby a nabízeli nám šance na zvýšení náskoku. Jednu dokázal využit Víťa Kučera v 85. minutě a bylo vymalováno.




Sestavy


FC Slavoj Žirovnice
P. Kolář [-] - M. Hřebecký [-] (41. S. Koudelka [-] ) , V. Staněk [-] , M. Drápal [-] , L. Smrčka [-] - T. Hřebecký [-] , T. Knotek [-] , J. Vodáček [-] - T. Houška [-] (89. V. Ježek [-] ) , V. Kučera [-] (89. D. Bednář [-] ) , M. Jirsa [-] (65. V. Novotný [-] ) -

TJ Slavoj Pacov
M. Nowák [-] - M. Holejšovský [-] (46. T. Faltýnek [-] ) , V. Štefl [-] , L. Říha [-] (77. L. Šlechta [-] ) , R. Vítamvás [-] (77. L. Kubů [-] ) , V. Poul [-] , M. Kostroun [-] , T. Mauer [-] , T. Kabíček [-] , P. Plášil [-] , J. Pražák [-]

Počet diváků: 85. Rozhodčí: STRAKA Karel - GREGAR Daniel, CIRHAN Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Matěj Votava
Tip experta: remíza

Tady si troufnu říct remízu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: remíza