1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2024 16:30

21.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žďár bere tři body


Branky


21

Důležitý zápas celků ze suterénu tabulky skončil výhrou domácích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase branka nepadla

Už ve 3. minutě se na hostující bránu řítil zprava Vitásek, brankář Březina však dobře vyběhl a šanci zneškodnil. Chvíli na to byl v tutovce zablokován Kulhánek a s následnou přízemní střelou Zažímala si poradil brankář Ledče. Ve 23. minutě se ve vápně otáčel Vitásek, ale i tentokrát obětaví hosté jeho pokus zablokovali. Z přímého volného kopu střílel Veselský, Březina jeho ránu vyrazil. Poté po rohu Michala Srnského hlavičkoval Vitásek těsně nad bránu. Poslední střelu domácích v prvním poločase měl na svědomí Kulhánek, z velkého vápna bránu hostů přestřelil. Ledeč během prvního poločasu domácí bránu neohrozila.

Domácí po přestávce rozhodli

Po přestávce našel Dočekal Vitáska, s jehož hlavičkou si Březina bez problémů poradil. Poté se dostal do vápna Novotný, jeho centr prošel až k Dočekalovi, ale jeho střelu Březina zneškodnil. Po hodině hry zkoušel znovu štěstí Kulhánek, bránu však z dobré pozice netrefil. V 75. minutě se k hlavičce prodral Zažímal, ani on míč do sítě neprotlačil. V 80. minutě poslal Trojánek centr do vápna a po několika odrazech se dostal míč k pohotovému Pelikánovi, který jej poslal do odkryté brány - 1:0. Domácí si v závěru své vedení pohlídali a několik dlouhých míčů dokázali s přehledem odehrát do bezpečí.

 



Ohlasy k zápasu


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou B
Martin Mužátko (trenér): Zápas měl podobný průběh jako předchozí dva domácí zápasy. Po poločase mohlo být rozhodnuto, ale hosty, kteří za celý zápas nevystřelili na naši bránu, jsme nechávali ve hře. Gólu jsme se nakonec dočkali a zaslouženě jsme vyhráli.

FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou
Martin Turek (trenér): Díky gólmanovi a navrátilci Peškovi jsme dlouho sahali po bodu. Domácí však byli jasně lepším celkem a nakonec jsme inkasovali z nejmenší šance, kterou si vypracovali.



Sestavy


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou B
J. Šenkýř [-] - T. Trojánek [-] , T. Peňáz [-] , D. Kulhánek [-] (76. M. Pelikán [-] ) , D. Novotný [-] , M. Zažímal [-] , M. Srnský [-] (65. P. Machatka [-] ) , D. Srnský [-] (84. P. Klouda [-] ) , Č. Vitásek [-] , J. Veselský [-] , J. Dočekal [-]

FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou
D. Březina [-] - J. Stehno [-] (76. J. Štros [-] ) , P. Herčík [-] , P. Pešek [-] , P. Šťastný [-] (81. J. Fišer [-] ) , M. Vágner [-] , L. Vodička [-] , J. Karel [-] , V. Horký [-] (65. M. Toula [-] ) , V. Kučírek [-] , M. Píška [-]

ŽK: 81. D. Srnský - 92. M. Píška .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: ŠÍMA Nikola - HANZL Daniel, ŽALOUDEK Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Petr Chlad
Tip experta: remíza

Souboj celků, kterým se na jaře nedaří, skončí remízou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: remíza

Tip: výhra domácích