V. Bence 83.
1:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2024 16:30

23.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bystřice zaskočila Okříšky


Branky


83. V. Bence - 15. M. Straka , 54. T. Padrtka
21

Okříšky nezvládly domácí zápas, ve kterém byli jasným favoritem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

Hosté vstoupili do utkání lépe, hned ve 3. minutě musel předvést své umění domácí Fiala, když střelu Punčocháře pod břevno vyrazil na roh. Další střela hostujícího Padrtky z hranice velkého vápna skončila těsně vedle domácí branky. O chvíli později utekl po lajně domácí obraně Buršík, nacentroval před branku Strakovi a ten se štěstím protlačil míč do domácí branky - 0:1. Domácí se snažili o vyrovnání, ale pokus Picmause vyrazil hostující brankář na roh. Další šance Dubského a V. Bence skončily těsně vedle hostující branky.

Hosté si vedení pohlídali

Ve druhém poločase to byli opět hosté, kteří se snažili si výsledek pojistit, a tak přišla v 54. minuta. Domácí ztratili míč na polovině hostí, ten se dostal k volnému Padrtkovi a ten krásnou střelou přehodil téměř z poloviny hřiště vyběhnutého Fialu - 0:2. Domácí se nevzdávali. Šance přišla po souhře bratří Benců. Mladší Vojta vybojoval míč, přihrál Radimovi, ale jeho prudkou ránu vyrazil brankář na roh. O chvíli později skončila těsně vedle hostující branky Bendova křížná střela z hranice pokutového území. Domácí se dočkali snížení v 83. minutě, když po autovém vhazování míč zpracoval Trnka, jeho centr přes celé pokutové území našel volného V. Bence a ten z voleje vykřesal domácím naději na remízu - 1:2. Domácí se snažili vyrovnat, ale střely V. Bence a Bendy k vyrovnání nevedly. Hosté předvedli kvalitní výkon a domů si vezou tři body.

 

SK Huhtamaki Okříšky / web



Ohlasy k zápasu


SK Huhtamaki Okříšky
Vladimír Hekerle (trenér): Hosté byli produktivnější a celkově hráli velmi dobře. V prvním poločase nám chyběla dravost a větší bojovnost. Navíc jsme po chybě inkasovali branku. Hosté pak krásnou brankou zvýšili své vedení. Pak jsme se dostali do tlaku, ale srovnat se nám nepovedlo.




Sestavy


SK Huhtamaki Okříšky
L. Fiala [-] - P. Dubský [-] (60. M. Mašek [-] ) , M. Dočekal [-] , A. Suchna [-] , V. Němec [-] , J. Popelář [-] (46. T. Trnka [-] ) , M. Picmaus [-] (46. T. Růžička [-] ) , F. Rampír [-] , R. Bence [-] , V. Bence [-] , O. Benda [-]

SK Bystřice nad Pernštejnem
F. Pečinka [-] - M. Punčochář [-] (75. V. Čech [-] ) , Š. Buršík [-] , T. Padrtka [-] (92. M. Žila [-] ) , M. Straka [-] , R. Chudoba [-] , K. Vařejka [-] , Z. Sklenář [-] , Z. Černý [-] , M. Hofmann [-] , M. Svoboda [-]

ŽK: 24. F. Rampír , 57. P. Dubský , 85. O. Benda - 35. M. Straka , 72. Z. Sklenář .
Počet diváků: 201. Rozhodčí: ŠÍMA Nikola - FRYČ Vlastimil, CHROMÝ Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích