1:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.05.2024 16:30

22.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Třebíči nerozhodně


Branky


17

Okresní derby v Třebíči skončilo dělbou bodů. Hosté jsou nadále v čele tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli nerozhodně

V Třebíči se v sobotním odpoledni utkaly celky, které mají rozdílné starosti. Domácí se namočili do záchranářských bojů a hosté se s Bedřichovem přetahují o první příčku tabulky. Šance byly na obou stranách. Jako první se trefili domácí Maleta a Třebíč v 15. minutě vedla - 1:0. Hosty inkasovaná branka probrala a na domácí bránu se valil útok za útokem. Vyrovnání přinesla 35. minuta, kdy se k přímému volnému kopu postavil Pánek a pěknou střelou vyrovnal - 1:1. Do kabin se tak šlo za nerozhodného stavu.

Hosté po přestávce rozhodli

Po přestávce mohly oba celky strhnout zápas na svoji stranu, ale brankáři byli proti a na třebíčském pažitu tak braly v okresním derby oba týmy po jednom bodu.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Šebkovice
Václav Říha (hráč): Ve vyrovnaném zápase s šancemi na obou stranách se ujali vedení domácí. Následně jsme neproměnili několik dobrých příležitostí. Vyrovnání přišlo díky trestnému kopu Matěje Pánka. Obě mužstva měla v druhém poločase dobré příležitosti ale žádná neskončila gólem. Bod bereme a jedeme dál. Asi největší zklamání nastalo po konci zápasu a zjištění, že v Třebíči neprodávají nic na jídlo a pivo pouze v plechovce.



Sestavy


HFK Třebíč B
D. Tesař [-] - J. Dlapka [-] (46. P. Kremláček [-] ) , M. Sáček [-] , F. Richtr [-] , G. Ofosu [-] (61. Š. Procházka [-] ) , V. Maleta [-] (88. K. Kristek [-] ) , J. Uličný [-] , I. Koníř [-] , T. Nnadi [-] , T. Hrbáček [-] , S. Renát [-]

TJ Sokol Šebkovice
J. Kuba [-] - K. Rygl [-] , Š. Dvořák [-] , L. Venhoda [-] , M. Rybka [-] , M. Pánek [-] , T. Kotačka [-] (90. M. Bartejs [-] ) , V. Němec [-] (83. O. Havlena [-] ) , V. Říha [-] , K. Busta [-] , T. Bílek [-] (71. D. Volf [-] )

ŽK: 44. T. Nnadi , 74. V. Maleta , 86. T. Hrbáček - 49. V. Němec .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: CIRHAN Miloš - KŮRKA Jaroslav, DOSKOČIL Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Martin Mužátko

Expert: Marek Holoubek
Tip experta: remíza

1:1 - Šebkovice v Třebíči ztratí body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů