Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2024 16:30

22.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Luka doma nadělovala


Branky


18

V Lukách se hrál jasný zápas s jasným výsledkem pro domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Domácí si vedení pohlídali



Ohlasy k zápasu


SK BUWOL METAL Luka n.Jihl.
Petr Kuchta (trenér): Zápas, který se nám povedl po všech stránkách. Rozestavení bylo jiné než v jiných zápasech. Hráli jsme na tři obránce a samozřejmě, že v některých situací je tato varianta náročná na samotné bránění. Na druhou stranu je hra dopředu velmi účelná, a to se nám v dnešním zápase velmi vydařilo. Střed hřiště byl plný našich hráčů a držení jsme měli častěji než soupeř. Hra byla velmi dobrá a jsem rád, že jsme se střelecky prosadili. To jsme ještě nevyužili v některých situací šance, kde nám chybělo trochu klidu. Chválím celé mužstvo za předvedený výkon a fanoušky, kteří nám vytváří báječnou atmosféru.

FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice
Jan Jabůrek (vedoucí): V prvním poločase měli domácí mírnou převahu, ale šance byly na obou stranách. Domácí šli do vedení, ovšem Gottvald mohl vyrovnat. Po přestávce měli hosté ospalou čtvrthodinu, kdy domácí měli snad sedm tutovek a zaslouženě šli až na 5:0. Po chybě obrany, kdy zahrál domácí gólman mimo vápno rukou a dostal červenou, tak z následného trestného kopu snížil Rybníček. Ale další korekce nepřišla, a tak měli z brejku poslední slovo domácí a zadlouženě vysoko vyhráli 6:1.



Sestavy


SK BUWOL METAL Luka n.Jihl.
A. Prchal [-] - M. Kolda [-] (71. J. Kanswohl [-] ) , O. Šabach [-] , J. Uherek [-] (66. Š. Kreigsmann [-] ) , L. Tuma [-] , P. Navrátil [-] , R. Prchal [-] (66. P. Číhal [-] ) , M. Jícha [-] , D. Mitev [-] , J. Urbánek [-] , P. Čermák [-]

FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice
A. Štolfa [-] - J. Rubák [-] , R. Dufek [-] , M. Veselý [-] , M. Štolfa [-] (63. A. Drtílek [-] ) - M. Chadim [-] , V. Chlanda [-] (86. A. Křivánek [-] ) , M. Matoušek [-] (86. Š. Matoušek [-] ) , Š. Rybníček [-] - J. Gottvald [-] , R. Bednář [-] (82. J. Dohnal [-] )

ŽK: 28. M. Veselý . ČK: 68. A. Prchal .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: ŠRÁMEK Zdeněk - BOUDA Josef, ČÍŽEK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Marek Holoubek
Tip experta: výhra hostů

1:3 - Překvapení kola.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích