2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.05.2024 16:30

23.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jemnicko přehrálo Měřín


Branky


16

Jemnicko napravilo prohru z Herálce a zdolalo Měřín.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

Střet dvou týmů o čtvrté místo přinesl technický fotbal, ovšem pro fanoušky s minimem šancí. Oboustanně se hrálo pouze mezi vápny, a tak nad ofenzívami převládali obranné řady. Hosté se dostali do dobré pozice po čtvrt hodině hry, ale Rohovský si nepohlídal ofsajdové postavení a bylo po šanci. Jemnicko odpovědělo trestným kopem Bastla. S jeho nepovedenou střelou si Sysel v bráně poradil. Další pouhé náznaky přicházeli jen ze standardních situací. V samém závěru poločasu domácí chybovali v rozehrávce. Po pravé straně unikl Jonáš a zpětnou přihrávkou do vápna vybídl ke střele Valsu. Jeho první pokus kryl vyběhnutý Pocar a dorážku z brankové čáry odkopl do bezpečí Dřímal.

Domácí po přestávce rozhodli

Druhá půle začala jako ta první  a bylo jasné, že zápas rozhodne jedna chyba. Té se dopustili hosté v 56. minutě, když Trnavský vybojoval míč na obránci. Poslal do úniku Axmana, ten obešel stopera a nahrál Bastlovi, který propálil z osmi metrů Sysla v bráně - 1:0. O dvě minuty později z trestného kopu zvýšil parádní trefou do šibenice Kříž - 2:0. To otevřelo více útočného fotbalu. Hosté se pustili do ofenzívy a vytvářeli si i šance. Pozorný pocar s domácí obranou ovšem hostům jakoukoliv možnost skórovat nedovolili. Do otevřené obrany hostí zase domácí podnikali útočné výpady, ale skóre se také již nezměnilo.



Ohlasy k zápasu


1. FC JEMNICKO
Zbyněk Kincl (trenér): Jsme rádi za tři body. Hrál se vyrovnaný fotbal s minimem šancí. Bylo jasné, že rozhodne jedna malá chyba. Tu jsme dokázali využít my a následně parádním přímákem odskočit do dvougólového vedení, a to si následně i pozornou hrou pohlídali. Musím tým pochválit za očividně zlepšení naši hry oproti středeční dohrávce v Herálci.




Sestavy


1. FC JEMNICKO
F. Pocar [-] - D. Svěrák [-] , F. Kříž [-] , M. Jindra [-] , M. Dřímal [-] - S. Křivánek [-] , D. Sussenbek [-] (64. T. Süssenbek [-] ) , V. Toman [-] , M. Trnavský [-] (86. O. Tesař [-] ) - T. Bastl [-] (76. S. Lang [-] ) , M. Axman [-] -

TJ Jiskra Měřín
P. Sysel [-] - V. Beran [-] (72. J. Benda [-] ) , D. Jonáš [-] (46. D. Rous [-] ) , V. Crkal [-] , T. Bublán [-] , R. Valsa [-] , D. Krčál [-] (32. M. Souček [-] ) , V. Rohovský [-] (89. T. Gondek [-] ) , L. Pololáník [-] , M. Hladík [-] , T. Láznička [-]

ŽK: 54. T. Bastl , 82. M. Dřímal - 21. L. Pololáník , 29. R. Valsa , 38. V. Crkal , 78. M. Hladík . ČK: 92. D. Svěrák .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: ČÍŽEK Jan - ZSIHOVICS Tomáš, MUZIKÁŘ Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza