Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.05.2024 16:30

23.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelka v Náměšti skončila nerozhodně


Branky


16

Domácí byli celý zápas napřed, ale vedení nakonec neudrželi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Náměštští fotbalisté na jaře přitahují zápasy plné branek i zvratů. Nejinak tomu bylo i v zápase s trápícími se Bory. Domácí se dostali do vedení už v 9. minutě hry, kdy byl Pokorný krátký na Rybníčkovo zakončení - 1:0. Domácí však své vedení rychle ztratili. O dvě minuty později dostal po rohovém kopu prostor Novotný a srovnal - 1:1. Ve 29. minutě strhl vedení na stranu domácích nestárnoucí Rubák, kterému pořihrával Klíma - 2:1. Další šance ve zbytku prvního poločasu zůstaly nevyužity.

Hosté v závěru srovnali

Po přestávce se trefil Kučera a s hosty to vypadalo zle - 3:1. Nepozorní domácí však hostům dovolili korekci výsledku, tu měl na svědomí Ochrana - 3:2. Hra byla vyrovnaná, ale na obou stranách se hodně chybovalo. Když v 70. minutě dal druhou branku Kučera a domácí pár minut vydrželi zdálo se, že by se mohlo tentokrát vedení udržet - 4:2 . Ovšem v 78. minutě snižil Viliš - 4:3. Nakonec po standardní situaci v 88. minutě hosté štastně vyrovnali - 4:4.



Ohlasy k zápasu



TJ Družstevník Bory
Realizační tým: Jsme rádi, že jsme sérii proher přerušili alespoň remízou.



Sestavy


FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice
M. Kováč [-] (21. A. Štolfa [-] ) - M. Veselý [-] , M. Homola [-] , R. Dufek [-] - M. Chadim [-] , Š. Rybníček [-] , A. Drtílek [-] , J. Klíma [-] , M. Matoušek [-] - J. Rubák [-] , P. Kučera [-] (73. A. Křivánek [-] )

TJ Družstevník Bory
M. Pokorný [-] - H. Ráček [-] (46. T. Molnár [-] ) , V. Chalupa [-] (83. M. Špaček [-] ) , P. Viliš [-] , M. Ochrana [-] , J. Starý [-] , A. Novotný [-] , M. Zedník [-] (57. J. Karásek [-] ) , F. Zikmund [-] , J. Novotný [-] , P. Prokop [-]

ŽK: 83. R. Dufek .
Počet diváků: 105. Rozhodčí: STRAKA Karel - BENEŠ Jiří, NEBOLA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů