Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.05.2024 17:00

22.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Dívčice vyhrály na půdě Nových Hodějovic, Špinar se blýskl pěti góly


Branky


15

Fotbalisté Dívčic ve 22. kole III. třídy porazili Nové Hodějovice na jejich hřišti 6:0 a pokračují ve skvělých jarních výkonech. Hosté vstoupili do utkání dobře, hned v 11. minutě otevřel skóre Špinar. Do poločasu se trefil ještě Hezoučký a opět Špinar. Dívčičtí pokračovali v excelentním představení i po změně stran, kdy se třikrát trefil Martin Špinar. Hosté tak opět naplno bodovali a jsou stále v čele tabulky, hodějovický celek naopak prohrál potřetí z posledních pěti utkání a patří mu osmá příčka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po prvním dějství spokojenější

Do zápasu vstoupili jednoznačně lépe hráči z Dívčic, kteří se velmi snadno dostali v úvodu utkání do dvoubrankového vedení. Již v 11. minutě hry se na levé straně dostal k balonu Ondřej Šťastný, jeho přízemní centr našel Martin Špinar a jeho tvrdá rána skončila za zády bezmocného brankáře Adamce - 0:1. O šest minut později se dostal domácí stoper pod tlak protihráče Špinara, který krásnou přihrávkou mezi obránci vybídl ke skórování Pavla Hezoučkého a to bylo již 0:2. V probíhající dvacáté minutě fotbalisté Dívčic rychle zakombinovali a uvnitř vápna se k míči dostal Šrámek, ale jeho zakončení neskončilo v síti. Hosté v dalším průběhu první půle hodně drželi balon, avšak k navýšení vedení to nevedlo. Domácí se během poločasu dostali do dvou šancí. Nejprve vyrazil střelu na tyč brankář Vondrka a při druhé neměl Hebký dostatečně seřízená mířidla. Před koncem poločasu opět centroval z levé strany Šťastný, míč proletěl vápnem až k Martinu Špinarovi, který opět tvrdou ranou propálil vše co mu stálo v cestě - 0:3. Domácí reklamovali offsajd, ale po konzultaci pomezního a hlavního rozhodčího byla branka nakonec uznána. Tímto výsledkem skončil první poločas.  

Dívčice si odvážejí všechny body

Druhý poločas přinesl očekávaný průběh. Domácí fotbalisté se sice snažili a chtěli dát kontaktní gól, proti pozorně bránícímu soupeři se jim ale vůbec nedařilo. Ve 49. minutě navíc přidaly Dívčice čtvrtý zásah. Hodějovičtí se hnali vpřed, nicméně v zadních řadách zapomněli na Martina Špinara, jenž zpracoval přihrávku za obranu a v souboji tváří v tvář s brankářem Adamcem si poradil sebejistě. Několil šancí Dívčic přinesl i gólovou radost. V 69. minutě přišla nahrávka z levé strany, ta byla prodloužena na Martina Špinara, který nadvakrát procpal míč až do hodějovické branky - 0:5. Patnáct minut před koncem utekl po lajně obránce David, nacentroval na hlavu Šťastného, který z dobré pozice netrefil branku. Po této šanci se zranil domácí brankář Adamec a musel být odnesen na nosítkách. Mezi tři tyče se postavil hráč ze střídačky, který v zápětí inkasoval. Nadýchaný centr Martina Špinara zapadl do levé šibenice - 0:6. I domácí si vytvořili několik šancí, žádnou už ale nedokázali dovést do úspěšného konce. Gólu se fanoušci v Nových Hodějovicích již nedočkali a zápas tak skončil jednoznačnou výhrou Dívčic. 



Ohlasy k zápasu



TJ Mír Dívčice
Jan Valenta (hráč): Jsme strašně rádi, že jsme utkání v Hodějovicích zvládli. Celý zápas jsme hru kontrolovali. V prvním poločase jsme dali tři důležité branky, které nás uklidnily. Ve druhém poločase jsme si vypracovali další dobré příležitosti a svůj náskok ještě navýšili. Výhry si samozřejmě moc cením, všichni hráči dnes na hřišti nechali všechno.



Sestavy


FC Nové Hodějovice
F. Adamec [-] - J. Kutheil [-] , R. Aibl [-] , T. Buus [-] , M. Ruider [-] , V. Korčák [-] , D. Hebký [-] , D. Průdek [-] , M. Rudolf [-] , J. Kovařík [-] , P. Siegerth [-]

TJ Mír Dívčice
J. Vondrka [-] - V. David [-] , L. Waldhauser [-] , V. Švach [-] , J. Valenta [-] - D. Petružálek [-] , V. Valenta [-] , J. Špán [-] , M. Šrámek [-] , L. Tvrzický [-] , P. Hezoučký [-]

ŽK: 89. P. Janovský - 86. J. Špán .
Hráči zápasu: O. Šťastný , M. Špinar , J. Vondrka .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: TEPLÝ Ondřej - HRYHORUK Ivan (N), AMBROŽ Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Vidím to na těsnou výhru. Protože Divčicím nebude vyhovovat špatné hřiště v N. Hodějovicích a nebudou moci hrát svůj fotbal.

Tip: výhra hostů

Dívčice vyhrají.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů