0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.05.2024 17:00

25.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Šance byly, branky nikoliv. Dobříš se ve složité situaci musí spokojit s bodem


Branky


10

Dobříš na domácí půdě přivítala Tuchlovice. Od samého začátku až do konce bylo utkání bohaté na šance, fotbal se ale hraje na góly.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Útočné utkání i s tutovkami na obou stranách, tak vypadal mistrovský zápas mezi celky MFK Dobříš-AFK Tuchlovice, branky se ale přihlížející diváci za celý zápas nedočkali i díky nejlepšímu hráči na hřišti, domácímu brankáři Lukáši Vašákovi (32), který zneškodnil všechny střely a šance hostujících.

 

Domácí také měli několik nadějných šancí branku Tuchlovic ohrozit a skórovat, jenže bylo vidět, jak jsou hráči pod výsledkovým tlakem, jelikož se potáceji na 14. místě tabulky s náskokem tří bodů na předposlední Kutnou Horu a poslední Průhonice a chyběl jim tak klid v koncovce.

 

Vedoucí domácího mužstva Josef Máša trefně komentoval výsledek utkání: ,,Tak nevím jestli se máme radovat ze zisku jednoho bodu, nebo být zklamáni ze ztráty dvou."

 

Snad se střelecky Dobříš příští kolo prosadí, doufají místní. Dobříš se utká totiž ve 26. kole s týmem na břehu Vltavy Povltavská FA "B" a tři  body do tabulky zvenku by pro ně byly nesmírně důležité.

 

ZASLAL: Martin Rákosník



Sestavy


MFK Dobříš
L. Vašák [-] - Š. Píša [-] , V. Šrain [-] , V. Machač [-] , L. Boudník [-] (67. A. Petrlík [-] ) , P. Junek [-] , J. Šrain [-] , O. Puchmajer [-] , R. Talůžek [-] (67. T. Janda [-] ) , D. Pokorný [-] , R. Procházka [-]

AFK Tuchlovice
L. Skalák [-] - J. Jaroš [-] (67. T. Bureš [-] ) , I. Baratynskyy [-] (92. O. Pilař [-] ) , M. Tóth [-] , L. Pihrt [-] , J. Růžička [-] , Š. Kraček [-] (55. M. Cabejšek [-] ) , Š. Kárník [-] , P. Duchoň [-] , M. Pudil [-] , M. Brnovják [-]

ŽK: 60. O. Puchmajer , 80. J. Šrain , 88. T. Janda .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: STUMPF Jaroslav - HANÁK Leoš, NOVOTNÝ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů