Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2024 17:00

27.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Poslední Průhonice nepřekvapily a prohrály


Branky


8

Tým Poříčan, který je na druhém postupovém místě do divize, přivítal v rámci 27.kola Průhonice. Favorit, překvapení nedopustil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí fanoušci, kteří se chystali na zápas svých svěřenců a nestihli začátek utkání, nebo stáli frontu na pivo, přišli o branku, kterou Poříčany vstřelili už ve druhé minutě zápasu. Skóroval Adam Řehák a mohl tak domácím zajistit trochu klidu do zbytku utkání. To se ale nepovedlo, soupeř byl houževnatý a těžko na něj Poříčany hledali recept, a tak v 16. minutě po chybě domácích vyrovnal Martin Medek a nerozhodné skóre vydrželo až do dalšího poločasu.

 

Po změně stran v 49. minutě navýšil skóre a poslal domácí do vedení Josef Krombholz. Hostující celek dokázal opět reagovat a srovnat stav zápasu, a to v 63. minutě zásluhou Pavla Kotýnka, který tak přidělal Poříčanům pěknou porci nervů. Všechny body ale i díky dávce štěstí zůstali doma, trefil se v 82. minutě střídající hráč Miloš Bázlík, který už po minutě na hřišti rozhodl zápas. Navíc tento hráč nemá s krajským přeborem moc zkušeností, nastupuje hlavně za „B“ tým Poříčan.



Ohlasy k zápasu


SK Poříčany
Miroslav Doležal - trenér: „Sem rád, že jsme našli zbytek sil a touhu utkání vyhrát a dovézt do vítězného konce. Soupeř si zasloužil mnohem víc než prohru a my jsme dnes tzv. utrpěli vítězství. Je potřeba to hodit za hlavu a makat dál“.




Sestavy


SK Poříčany
T. Vymazal [-] - M. Dudla [-] , M. Gajdasz [-] (80. M. Bázlík [-] ) , L. Hetcl [-] (71. F. Plášil [-] ) , A. Řehák [-] , M. Dvořák [-] , J. Dobřanský [-] (58. T. Bím [-] ) , J. Makovský [-] , J. Hanzl [-] , F. Kutina [-] , J. Krombholz [-]

Spartak Průhonice
M. Štika [-] - T. Šusta [-] (73. Y. Yessirkegenov [-] ) , M. Medek [-] , F. Laštovka [-] , D. Obermajer [-] , V. Žampa [-] (81. T. Čížek [-] ) , J. Štěpnička [-] , M. Čonka [-] , T. Bábovka [-] , P. Kotýnek [-] , J. Vosátka [-] (85. T. Souček [-] )

ŽK: 80. F. Plášil , 87. A. Řehák , 90. T. Bím - 77. M. Medek .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: LOUDA Tomáš - VLK Miroslav, VAŇOUSEK Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Rákosník

Expert: Miroslav Supáček - trenér AFK Tuchlovice
Tip experta: výhra domácích

,,Průhonice se drželi zuby nehty v této sezóně, ale Poříčany si jdou za postupem z druhého místa."

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích