P. Neužil 5.
J. Kapek 19.
J. Kapek 92. (p.)
3:4
(2:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.04.2024 17:00

22.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: ZÁPAS KOLA! Předposlední Zavidov porazil druhý celek z Mšeci-Nového Strašecí


Branky


5. P. Neužil , 19. J. Kapek , 92. J. Kapek (p.) - 12. L. Kapoun , 17. P. Vitner , 22. T. Itner , 83. L. Kapoun
11

V minulém kole se proti sobě postavily kluby z favorizovaného Mšece-Nového Strašecí a Zavidova, který v den utkání stále obsazoval poslední místo tabulky. Zápas ve výsledku lépe zvládl absolutní outsider ze Zavidova, když hosté zvládli vstřelit rovnou čtyři branky a došli si tak pro tři body, domácí naopak poměrně ostudně ztratili body v cestě za možným titulem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pět branek a hostující kvalita

Domácí šli do zápasu v roli zcela zřejmého favorita, očekávaná dynamika se ale nenaplnila. První větší šance si totiž vypracovali hosté ze Zavidova, kteří zásluhou Devery zaznamenali úvodní střelu na branku v utkání - skončila ale jen v náručí brankáře domácích. Následně se Blecha pokoušel nalézt své lépe postavené spoluhráče v útoku, nikdo si ale míč nedokázal přebrat.

 

Paradoxně se tak po prvotním tlaku hostů zvládli prosadit domácí. Po rohovém kopu se k míči dostal Ducár, který ho předložil zpět zahrávajícímu Neužilovi, který si své zakončení z kraje vápna jistě užil a krásnou střelou poslal domácí do vedení - 1:0. Hned vzápětí ale bylo vyrovnáno. Po přihrávce Devery se k balónu dostal L. Kapoun, který velmi povedeným způsobem srovnal stav utkání - 1:1.

 

Po srovnávacím gólu se Zavidov značně nabudil a dokonce se brzy dostal do vedení. Po rohovém kopu Itnera se do hlavičky dostal Vitner, který míč prodloužil na zadní tyč a bylo to 1:2 pro hosty. Pro domácí studená sprcha, pro hosty eufórie, která ale netrvala nijak dlouho. Mašek nacentroval míč na připraveného Trégra, který našel lépe postaveného Kapka a ten překonal brankáře Krause - 2:2.

 

Poslední gól prvního poločasu s sebou nesl trochu smůly i štěstí v jednom. Po přímém kopu Itnera se míč zvláštním způsobem odrazil od země a gólman domácích na odraz nedokázal dostatečně zaregovat a nechal ho propadnout až do sítě - 2:3 pro Zavidov. Domácí se tak rázem nacházeli ve velmi nevýhodně pozici, ve které měli v plánu také vkročit do poloviny druhé. 

Zavidov obral obra o body

Druhý poločas byl pro oba týmy spíše taktickou bitvou. Domácí se nacházeli v nevýhodné pozici, hosté naopak drželi taktovku hry. Dlouho se čekalo na další gólový zásah, který nakonec přišel zásluhou hostujícího Kapouna. Ten se ujal míče po dobré přihrávce brankáře a bez rozmyšlení bodlem překonal gólmana Mšece-Nového Strašecí - 2:4! Domácím se ale přeci jen podařilo srovnat. Po ruce mladšího Devery se zahrával pokutový kop, kterého se zkušeně ujal Kapek a bylo to 3:4.

 

Tímto výsledkem zápas také skončil, což byl pro oba kluby šok. Domácí tak ztratili důležité body, hosté naopak z role outsidera vytěžili 100% a odrthli se od posledního místa, na které posadili tápající Hostouň.

 

Autorem fotografií je bravurní David Svoboda.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Mšec - Nové Strašecí
Jan Mrázek - trenér/hráč: Zápas jsme podcenili. Soupeř měl touhu vyhrát. První polovinu jsme hráli špatně, Zavidov si pro výhru došel díky bojovnosti a odhodlání, my jsme bohužel zápas odflákli a po zásluze prohráli.

FC 05 Zavidov
Aleš Kraus - hráč: Dnes jsme předvedli diametrálně odlišný výkon oproti minulému týdnu, bojovali jsme jako tým a máme konečně tříbodový zisk. Šanci na záchranu již nejspíše nemáme, ale chceme každý zápas nechat na hřišti všechno a tentokrát se to povedlo. Je potřeba body z venku příští týden doma potvrdit.



Sestavy


TJ Sokol Mšec - Nové Strašecí
I. Haužvic [-] - P. Svoboda [-] , J. Kapek [-] , L. Mrázek [-] , M. Erba [-] , M. Krupička [-] (75. J. Mrázek [-] ) , D. Mašek [-] , P. Neužil [-] , J. Čech [-] , J. Trégr [-] , J. Ducár [-] (18. M. Hartman [-] )

FC 05 Zavidov
A. Kraus [-] - P. Vitner [-] , L. Blecha [-] (80. J. Koc [-] ) , D. Devera [-] , T. Itner [-] , D. Matějka [-] , Q. Tran [-] (63. A. Dunaj [-] ) , L. Kapoun [-] , J. Křivohlavý [-] , Z. Šmíd [-] , T. Diepold [-]

ŽK: 33. J. Čech - 73. L. Blecha .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Prosr Tomáš - LADISLAV Jakub, CHYLEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích