1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.05.2024 17:00

24.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: LIBUŠÍN OPĚT V EUFÓRII! Porazil i Mšec-Nové Strašecí


Branky


8

V rámci minulého kola se proti sobě postavily kluby ze Mšeci-N. Strašecí a Libušína, kterému se v posledních kolech daří natolik, že i přesto, že se nachází na horší pozici v tabulce, chtěl aspirovat v zápase s favoritem na výhru. Aspirace se nakonec stala skutečností, když po červené kartě a dvou brankách Baník zvládl druhý klub tabulky obrat o všechny body a došel si pro další, veledůležitou výhru. Rozhodl Portužák.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kvalitní první poločas

 

Zápas začal a Libušín se hned pokoušel ohrozit branku Mšece-N. Strašecí. Portužák se po úvodní rozehrávce ujal míče a poslal ho dopředu na připraveného Křenka, který ho do lepší pozice posunul Marouškovi. Ten ale svou šanci nevyužil, brankář Klíma byl totiž zásadně proti. Křenek z následné dorážky branku netrefil.

 

V 7. minutě se do šance dostal opět Maroušek, který po přihrávce Fujdiara dostal příležitost namířit si to k brance soupeře. Proti byl ale Hartman, který hráče Libušína nekompromisně poslal k zemi a zaslouženě obdržel červenou kartu. Mšec-Nové Strašecí tak až do konce zápasu dohrávalo v deseti.

 

Libušín měl sice v obraně mírné problémy z vysokým Mrázkem, i tak to byl ale právě on, kdo si zvládal vypracovávat výrazné šance. Po prodloužení míče Hrubým nezvládl Jechumtál usměrnit míč do branky a v další šanci se neprosadil ani aktivní Maroušek, který nevyzrál na bravurně chytajícího brankáře soupeře. Ten jeho velkou šanci jen těsně zlikvidoval a skóre se tak i nadále neměnilo. 

 

Maroušek nakonec své prokletí prolomil a zvládl poslat Baník do vedení. Centr Jechumtála si střelec hostů našel nejlépe, jak mohl a bylo to 0:1 pro Libušín. Domácí ale přeci jen z ojedinělé šance zvládli skóre srovnat. Po centru Ducára se do hlavičky dostal Mrázek a vyrovnal - 1:1. Poločas tak skončil remízou.

Rozhodnutí a ztráta domácích

Druhý poločas začal a Libušín se hned zmocnil balónu, který následně dlouho efektivně využíval pro své útoky. Dobré držení míče navíc přispívalo tomu, že domácí se nedokázali dostat do hry a nevytvořili si tak žádnou stoprocentní šanci.

 

Zato Libušínu se podařilo převrátit utkání na svou stranu, předcházely tomu ale dvě šance, které Baník využít nedokázal. Nejdříve Křenek přihrál Hrubému, který míč ztratil. Odrazil se ale pouze k Jechumtálovi, který ho nedokázal nasměrovat do branky. 

 

Jechumtál měl i další příležitost, která byla opravdu tutová. Poté, co Maroušek odcentroval před branku se mladík ocitl v bezprostředni blízkosti branky - hlavou ale přestřelil. A tak rozhodnout musel jiný hráč. Portužák se po rohovém kopu míč pohodlně uklidil do sítě a bylo to 1:2 pro Libušín.

 

Poslední šancí domácích na srovnání poté byl pokus Svobody, proti byl ale připravený Poráčanin. Zápas tak skončil těsnou výhrou Baníku, který prodloužil svou sérii bodových zisků, Mšec-NS naopak ztratilo.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Mšec - Nové Strašecí
Jan Mrázek - trenér/hráč:

SK Baník Libušín
Lukáš Křenek - hráč: připravujeme...



Sestavy


TJ Sokol Mšec - Nové Strašecí
M. Klíma [-] - M. Hartman [-] , J. Kapek [-] (66. P. Svoboda [-] ) , L. Mrázek [-] (46. P. Nováček [-] ) , D. Mašek [-] (56. O. Bačo [-] ) , M. Erba [-] , P. Neužil [-] , P. Kučera [-] , J. Čech [-] (84. V. Hankocy [-] ) , J. Trégr [-] , J. Ducár [-] (71. M. Krupička [-] )

SK Baník Libušín
F. Poráčanin [-] - J. Volf [-] , J. Veselý [-] , D. Portužák [-] , D. Kolařík [-] - J. Fujdiar [-] , L. Křenek [-] (90. A. Skalák [-] ) , M. Pucholt [-] , J. Maroušek [-] - J. Hrubý [-] - J. Jechumtál [-] (88. J. Homonický [-] )

ŽK: 24. J. Kapek , 58. J. Ducár , 90. P. Kučera - 60. D. Kolařík , 90. M. Pucholt . ČK: 6. M. Hartman .
Počet diváků: 105. Rozhodčí: Jarolímek Roman - BLÍŽIL Josef, ŽÁČEK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Adam Byrtus

Expert: Jakub Jechumtál
Tip experta: výhra hostů

Výhra Libušína. V Novém Strašecí nás čeká těžké utkání, ale věříme, že prodloužíme sérii bez porážky.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů