5:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.05.2024 17:00

25.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libodřice doma opět za tři body! Čepečky končí vítěznou sérii


Branky


41. P. Batelka , 45. V. Dittrich , 81. M. Pánek , 90. M. Pánek , 92. M. Pánek (p.) - 87. J. Hradílek
13

Šest gólů a minimálně jednou tolik gólových příležitostí viděli diváci v Libodřicích, kam zavítal výběr Červených Peček. Ekipa, před zápasem ve výrazné personální krizi, vedená koučem Lukášem Křelinou se mohla pyšnit vítěznou šňůrou delší než reklamní pauzi v kinech. Po několika zápasech však hosté konečně našli přemožitele. Z inidviduálních výkonů zaujal především skvěle hrající Batelka a Mr. Hattrick Milan Pánek – první jmenovaný vykouzlil krásný gól z dálky, zatímco ten druhý zvládl tři góly za poločas.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Z dálky

Vhled do utkání nám nabídne povedené zápasové hodnocení domácího trenéra Adam Baška.

 

 

Výsledku dnešního utkání odpovídala myslím předvedená hra. Celý zápas jsme si udržovali mírnou převahu, kterou jsme gólově dokázali vyjádřit až ke konci poločasu kdy se trefili oba stopeři. Nejdříve Batelka střelou za háčky z poza vápna a po něm Dittrich který si našel odražený balón ve vápně a nekompromisně zavěsil.

Mr. Hattrick

Po změně stran se obraz hry nezměnil, nám se poměrně dařilo držet balón a dostávat se do šancí. Utkání definitivně rozhodl šutér Pánek, který vstřelil během druhé půle hattrick. Soupeři se podařilo jen kosmeticky upravit skóre z trestného kopu v závěru, kdy náš hráč ve zdi nešťastně tečoval míč do protipohybu Skočdopoleho. Jsem rád, že jsme opět protáhli naší sérii zápasů bez prohry a můžeme si užívat naše postavení v tabulce.



Ohlasy k zápasu


FK Libodřice
Trenér Adam Baško: Jsem rád, že jsme opět protáhli naší sérii zápasů bez prohry a můžeme si užívat naše postavení v tabulce.

FK Červené Pečky
Hrající trenér Lukáš Křelina: Bylo nás 12 a nastoupili jsme tři polozraněný. Prvních 10 minut jsme byli pod tlakem, který jsme ustali a pote jsme měli dvě obrovské šance, které jsme nedali. Dostali jsme laciný gól z dálky, kdy to domácímu hráči nesedlo, ale míč zapadl k tyči. Ve 46. minutě padl druhý gól do šatny. S fotbalem to nemělo nic moc společného. Byl to boj, který domácím vyhovuje. Totálně nás přebojovali, nakopali, a nakonec dali bůra. Skončila naše pěkná série. Uvidíme, jestli zvládneme ještě nějaký body uhrát.



Sestavy


FK Libodřice
P. Skočdopole [-] - P. Škopek [-] (76. L. Lanc [-] ) , M. Pánek [-] , J. Košík [-] (43. M. Matějka [-] ) , J. Kovařík [-] , M. Hovorka [-] , L. Pohanka [-] (80. O. Lazaryev [-] ) , V. Patočka [-] , V. Dittrich [-] , P. Batelka [-] , F. Šafránek [-]

FK Červené Pečky
V. Svoboda [-] - M. Rauch [-] , J. Maršík [-] , L. Křelina [-] (70. M. Zuza [-] ) , Z. Bulíř [-] - J. Kulhánek [-] , M. Mommers [-] , J. Krupička [-] , M. Hejduk [-] , L. Zientek [-] - J. Hradílek [-]

ŽK: 43. V. Dittrich , 44. M. Pánek , 69. J. Kovařík - 72. M. Mommers .
Počet diváků: 67. Rozhodčí: Hron Karel - MLÁZOVSKÝ David (N), ZUZA Miloš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích