Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2024 17:00

25.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sedm branek v Tuchorazi! Vosecký dal dva góly


Branky


13

Vyrovnané utkání, které nakonec přineslo všechny tři body domácímu týmu Tuchorazi – tak by se dal krátce shrnout tento zápas. Pod zápas se výraznou měrou podepsaly absence na obou stranách. Zatímco domácí se mohli po delší době spolehnout hned na 14 hračů připravených do zápasu, hostující Nučice počítaly zranění jako mraky na obloze před bouří, nastoupit musel dokonce i téměř šedesátiletý předseda klubu Milan Zápotocký, jmenovec kultovního prezidenta Antoníná Zápotockého z padesátých let minulého století. Zápas nakonec nabídl sedm branek a necelých osm desítek diváků se rozhodně nemohlo nudit. Jak se zápas vyvíjel?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápotočtí na place

Přestože oslabení o 5 klíčových hráčů a s dalším zraněním během úvodu utkání, dokázal tým Nučic srdnatě bojovat a zdramatizovat vývoj zápasu. Další zranění v úvodu zápasu situaci ještě zhoršilo. Do hry tak musel zasáhnout i legendární prezident klubu Milan Zápotocký.

 

 

Domácí Tuchoraz vstřelila první branku v 12. minutě, ale Nučice dokázaly brzy odpovědět hlavičkou Jelínka. Ten si v průběhu poločasu mohl zapsat i další hlavičku, ale bohužel netrefil přesně. Gólovou šanci měl i Hervert, ale z bezprostřední blízkosti zamířil nad. Domácí si sice vypracovali několik šancí, ale skórovat dokázali až z přísně nařízené standardky na rohu velkého vápna, kdy se trefil levý bek Pokorný. Do kabin se tak šlo za stavu 2:1 pro domácí výběr trenéra Ligy.

 

 

Fantom Vosecký

Do druhé půle nastoupili hosté aktivně a tlačili na vyrovnání. Bohužel své šance nevyužil a inkasoval z rychlého protiútoku soupeře, trefil se Vosecký. I po snížení z penalty P. Zápotockého se ale domácí prosadili, znovu záasluhou Voseckého, a definitivně zlomili odpor oslabeného celku. Konečný výsledek 5:2 znamená další příjemnou vzpruhu pro domácí tým Tuchorazi.



Ohlasy k zápasu


FC Tuchoraz
Trenér Tomáš Liga: Nučice jsou nepříjemný soupeř, nicméně dobře čitelný. Herně jsme byli lepší a vytvořili si dostatek šancí a většinu jich proměnili. Pro mě je radostné, že se pomalu uzdravují hráči a je to znát. Děkujeme podpoře fanoušků.

TJ Nučice
Trenér Petr Samek: Zápas v Tuchorazi nás zastihl ve velké hráčské krizi. A proto patří velké poděkování všem, co nastoupili, a hlavně našemu předsedovi Milanu Zápotockému, který zvládl 60 minut a rozhodně nebyl do počtu. Šancí na body jsme propásli, ale na hřišti, když jsme domácí při jejích šancích moc neobtěžovali, a naopak my jsme ty naše řešili zbrkle a špatně. Zasloužené vítězství domácího týmu. My se musíme dát dohromady na další zápas a doufat, že se někdo uzdraví.



Sestavy


FC Tuchoraz
J. Matoušek [-] - A. Vosecký [-] , J. Votoček [-] , J. Šedina [-] , T. Marc [-] , P. Šafář [-] (32. M. Vosecký [-] ) , L. Kadeřábek [-] (77. M. Beran [-] ) , M. Hozman [-] , A. Kliment [-] , J. Flieger [-] , J. Pokorný [-]

TJ Nučice
J. Pečenka [-] - J. Hervert [-] (67. P. Bradáč [-] ) , F. Kubalík [-] (31. M. Zápotocký [-] ) , D. Černý [-] , T. Vlasák [-] , L. Kulhavý [-] (26. P. Zápotocký [-] ) , J. Jelínek [-] , M. Jícha [-] , K. Hurtík [-] , M. Šulc [-] , P. Nevšímal [-]

ŽK: 61. M. Jícha .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: HUMPOLÁK Aleš - ŠIMŮNEK David (N), HOUDEK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích