Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2024 17:00

30.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Junior loupil v Dražicích


Branky


14

Poslední utkání se v rámci třicátého kola odehrálo v Dražicích, kam zamířil strakonický Junior. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zasloužené vítězství

Kdo nestihl začátek utkání, mohl v Dražicích pouze litovat. Hosté využili úvodního zaváhání domácích a hned v první minutě poslal Junior do vedení Tom Bílý. Domácí se sice dočkali ve 28. minutě zásluhou Tomáše Běhouna vyrovnání, poslední slovo však měli v rámci prvního poločasu hosté a opět Tom Bílý, který osm minut po vyrovnávací brance přidal svojí druhou branku v utkání. 

Jakékoliv naděje domácích na bodový zisk se proměnily v prach v 55. minutě, ve které přidal třetí branku Strakonic Jaroslav Váchal. Poslední hřebíček do dražické rakve zatloukl po hodině hry Karel Krejčí. Junior tak nakonec zaslouženě zvítězil poměrem 4:1 a připsal důležité body v souboji o šesté místo v tabulce krajského přeboru. Naopak dražická krize, která přinesla ve středečním utkání i vyloučení Jana Turka, nadále nebere konce.



Ohlasy k zápasu


TJ Dražice
Vlastimil Stuchlík - vedoucí mužstva: Jako přes kopírák. Na rychlou branku hostů jsme stihli ještě zareagovat, pak už však nebyla síla.

FK Junior Strakonice
Přemysl Šroub - trenér: Vezeme naprosto zasloužené tři body z Dražic a můžeme být spokojeni. Předvedli jsme výborný výkon. Skóre mohlo být daleko vyšší. Zahodili jsme ještě plno brejkových situací, chodili jsme sami na gólmana a přehrávali domácí i kombinacemi ve středu pole. Obrana v čele s Lízalem působila jistě a vystupovali jsme jako kompaktní tým. Všechny kluky musím pochválit.



Sestavy


TJ Dražice
J. Počinek [-] - T. Běhoun [-] , M. Mareš [-] (86. R. Cápek [-] ) , D. Štecher [-] , M. Veselý [-] , J. Turek [-] , M. Stuchlík [-] , J. Štecher [-] , V. Studenovský [-] (57. J. Stuchlík [-] ) , O. Hornát [-] , A. Sváček [-]

FK Junior Strakonice
L. Lízal [-] - J. Smola [-] , L. Zvonek [-] (68. J. Máška [-] ) , L. Fajtl [-] , K. Krejčí [-] (79. L. Prokop [-] ) , T. Prajzler [-] , J. Váchal [-] (76. V. Mrkvička [-] ) , T. Bílý [-] , R. Zahrádka [-] , L. Pomej [-] , B. Kubeš [-]

ŽK: 17. J. Turek , 37. D. Štecher , 75. M. Stuchlík , 78. M. Mareš , 86. J. Štecher - 25. K. Krejčí , 53. L. Zvonek , 58. B. Kubeš . ČK: 59. J. Turek .
Hráči zápasu: T. Bílý .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Krčín Jan - ŠŤASTNÝ Radek, VICAN Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Václav Plachta

Expert: Lukáš Lízal
Tip experta: výhra hostů

V Dražicích je to vždy těžké. Když přidáme na důrazu, můžeme pomýšlet na bodový zisk.

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích