0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2024 17:30

30.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hluboká loupila v Rudolfově, domácí zahodili pokutový kop


Branky


10

Vložené třicáté kolo odšpuntoval již v úterý zápas v Rudolfově, kam zamířil první tým tabulky z Hluboké.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jedna branka

O osudu utkání se na "Perštátu" rozhodlo již po čtyřech minutách hry, kdy se přítomní diváci dočkali jediné branky v utkání. O tu se postaral hostující Tomáš Pecka, který využil povedeného přímého kopu Hluboké. Úvodní branka sice hosty nakopla, důležitý druhý gól však do konce poločasu tým z podzámčí nepřidal. Na udržení pouze jednobrankové ztráty měla velký podíl povedená hra domácích, která totiž hostům moc šancí nedovolila. 

Ve druhém dějství se tak hra skoro ve všech parametrech vyrovnala a domácí se mohli dočkat i vyrovnání, když sudí Brych nařídil pokutový kop. Tíhu okamžiku vzal na svá bedra Štěpán Prokeš, jehož pokutový kop však brankář Konečný chytil. Hluboká tak nakonec přestála největší šanci Rudolfova a dokráčela k osmému jarnímu vítězství z devíti zápasů. 

Brankář Konečný se navíc chycenou penaltou zapříčinil o další čisté konto a tým z podzámčí tak doposud inkasoval pouze v Třeboni, kde se také zrodila jediná jarní porážka. 



Ohlasy k zápasu



TJ Hluboká nad Vltavou
Petr Kadlec - asistent trenéra: Nepříliš pohlednému utkání nepřispěl ani silný vítr s deštěm. Nám se povedl vstup, když jsme se v úvodu prosadili z přímého kopu. Těžko jsme se dostávali do organizovaného bloku domácích a v poslední třetině hřiště jsme situace neřešili dobře. Za zmínku ještě stojí nástřelné břevno po individuální akci Kadlece. Domácí trpělivě čekali na svojí šanci, která přišla, když jsme jim umožnili zahrávání pokutového kopu, který brankář Konečný vychytal. V samotném závěru jsme mohli přidat druhou branku, když domácí vykopávali míč z brankové čáry. O konečném výsledku tedy rozhodly standardní situace.



Sestavy


SK Rudolfov
T. Teringl [-] - R. Pouzar [-] (77. O. Štolba [-] ) , J. Šindelář [-] , D. Boček [-] , P. Mrkáček [-] , V. Vejvar [-] (77. J. Toman [-] ) , V. Dvořák [-] , F. Peiger [-] , Š. Prokeš [-] , M. Sládek [-] , R. Tyrpák [-]

TJ Hluboká nad Vltavou
D. Konečný [-] - J. Krejčí [-] , M. Otepka [-] , T. Antoš [-] , P. Kössl [-] - V. Hrachovec [-] , T. Pecka [-] (54. A. Sypal [-] ) , J. Rubick [-] , K. Kadlec [-] (76. T. Křiváček [-] ) - J. Píša [-] , T. Tauber [-]

ŽK: 40. Š. Prokeš , 54. P. Mrkáček , 55. R. Pouzar - 24. J. Rubick .
Hráči zápasu: T. Pecka .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Brych Jiří - FRČEK Filip, PETRIČÁK Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Václav Plachta

Expert: Lukáš Lízal
Tip experta: výhra hostů

Rudolfovu se na jaře moc nedaří a Hluboká tento zápas zvládne a udělá další krok k postupu do vyšší soutěže, kam zaslouženě svými výkony patří.

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů