Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.05.2024 15:00

24.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Semice padly na písecké umělce s Juniorem


Branky


16

Na písecké umělce odehrály v sobotu své utkání Semice, které přivítaly strakonický Junior.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Drama?

Jako první se v utkání prosadili po půl hodině hry hosté, které poslal po standardní situaci do vedení svojí hlavičkou obránce Stanislav Legdan. Na Legdanovu branku, která byla jediným přesným zásahem prvního poločasu, navázaly Strakonice až v 66. minutě, kdy důležitý druhý gól vstřelil Karel Krejčí. O čtyři minuty později navíc brankáře Dvořáčka překonal i Tom Bílý a zdálo se, že o osudu utkání je rozhodnuto.

Hosté však upustili od své hry a domácí vrátil do hry první semickou brankou v utkání Jakub Keclík v 75. minutě. V 84. minutě navíc Semice vstřelily i kontaktní branku zásluhou Marka Valacha a napínavý závěr nabral velkolepého finále. Domácí se hnali za vyrovnáním, vyrovnávací branky se už však nedočkali. Naopak na druhé straně pojistil v 92. minutě hostující vítězství střídající Jiří Máška

Junior tak zvítězil poměrem 4:2 a připsal si další tři body do tabulky, kterými zakončil povedený anglický týden. Naopak Semice nedokázaly navázat na vítězství z Protivína. 



Ohlasy k zápasu


FC AL-KO Semice
Marcel Nousek - trenér: Zápas se hodnotí velmi špatně. Domácí prohra byla po hodně špatném výkonu z naší strany. Bylo vidět, že jsme unavenější a určitě to nebyl od nás, až na pár výjimek, dobrý výkon. Dostáváme laciné góly a my nejsme naopak schopní na toto reagovat. Za stavu 0:3 jsme to ještě stáhli na 2:3, ale rázem opět inkasujeme. Musíme doufat, že se kluci dají rychle dohromady a budou všichni zdravotně připraveni.

FK Junior Strakonice
Přemysl Šroub - trenér: ápas se Semicemi se hrál na Písecké umělce a bylo to znát. Přechod na umělou trávu nám dělal hlavně v prvním poločase velké problémy a myslím si, že hlavně díky tomuto faktoru jsme nevedli vyšším rozdílem už do pauzy. Když to nešlo kombinačně, tak jsme si pomohli standardní situací a díky Legdanovo hlavičce jsme vedli 1:0 Druhá půle byla plně v naší režii a navýšili jsme skóre až na 3:0. Od 70. Minuty jsme domácí dostali do hry svou lehkovážností, kdy jsme si mysleli, že je hotovo. Do té doby jsme Semice nepustili vůbec do šance, ale dva góly po naší nedůslednosti zápas zbytečně zdramatizovaly. Na konci jsme dali na 4:2 a pečetili naše naprosto zasloužené vítězství.



Sestavy


FC AL-KO Semice
J. Dvořáček [-] - P. Valach [-] (59. M. Valach [-] ) , P. Keclík [-] , F. Blažek [-] , L. Holub [-] , Š. Hrdlička [-] , R. Veleman [-] (46. M. Pohnán [-] ) , P. Listopad [-] , J. Sádlo [-] (16. J. Micka [-] ) , J. Hrala [-] (46. M. Kačírek [-] ) , J. Keclík [-]

FK Junior Strakonice
L. Lízal [-] - S. Legdan [-] , D. Míčka [-] (70. T. Prajzler [-] ) , L. Fajtl [-] , K. Krejčí [-] (90. M. Štöger [-] ) , B. Kubeš [-] , J. Váchal [-] (59. J. Máška [-] ) , T. Bílý [-] (91. L. Prokop [-] ) , R. Zahrádka [-] (95. J. Tomšovic [-] ) , L. Pomej [-] , J. Smola [-]

ŽK: 45. L. Holub , 80. P. Listopad - 51. R. Zahrádka , 90. K. Krejčí , 91. T. Bílý .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Ondřej Adam - KOLLÁRIK Vojtěch, HANDŠUH Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Marek Černoch
Tip experta: remíza

Semice bojují o záchranu, Strakonice se mi zdají teď v pohodě, je to otevřené.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích