3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.05.2024 17:00

24.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Olešník vynuloval Milevsko, dvakrát se prosadil Toth


Branky


18. J. Toth , 26. L. Vojta , 70. J. Toth
17

Olešník v posledních třech kolech získal plný počet bodů a navíc neinkasoval ani jednu branku. Formu hráčů okolo Davia Lafaty přijelo v sobotu prověřit Milevsko, které chtělo též zakončit povedený anglický týden vítězně. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí za tři

Olešník ovšem bývá doma těžko k poražení a přesvědčili se o tom i vzduchotechnici, kteří poprvé inkasovali v 18. minutě, kdy brankáře Hejla překonal Jakub Toth. Na Tothovu branku navíc o šest minut později navázal Lukáš Vojta, který poslal domácí do dvougólového trháku. Hosté chtěli s nepříznivým výsledkem něco udělat a zlepšená hra ve druhém dějství přinesla i nebezpečné šance, které však likvidoval domácí brankář Cihla. V 70. minutě tak rozhodl svojí druhou brankou v utkání Jakub Toth, jehož branka přisoudila tři body domácím.

Olešník si tak připsal čtvrté vítězství v řadě bez inkasované branky a nadále se přetahuje o druhé místo krajského přeboru. Milevsko naopak anglický týden zakončilo, po dvou vítězstvích, porážkou. 



Ohlasy k zápasu



FC ZVVZ Milevsko
Tomáš Smrčina - trenér: V tomhle zápase se zase ukázalo, co nám chybí na porovnání s prvními 4 týmy. Velký rozdíl je v kvalitě řešení akcí ve vápně a před vápnem. To, co soupeř umí zakončit gólem, my do gólu dotáhnout neumíme. Ze zápasů Olešníku jsme věděli o rychlosti jednotlivých hráčů a rychlém přechodu. Nechtěli jsme za obranou nechat Olešníku prostor pro náběhy po dlouhých míčích. To se nám celkem dařilo, ale byli jsme až moc pasivní a hrálo se převážně na naší půlce a soupeř nám dělal problémy přes krajové hráče. Do druhé půle jsme hru vytáhli, domácí dřív dostupovali a naše hra byla druhý poločas rozhodně lepší než první.. Škoda některých šancí, které nedotáhneme a nezdramatizujeme zápas. Olešník si zápas v celém kontextu v klidu pohlídal.



Sestavy


FK Olešník
O. Cihla [-] - J. Kalášek [-] , P. Nohava [-] , J. Řepa [-] (37. T. Vrážek [-] ) , M. Beko [-] (59. M. Pavlík [-] ) , R. Szó [-] , J. Martinec [-] (77. D. Heller [-] ) , M. Miklík [-] (70. J. Turek [-] ) , J. Tlapa [-] , L. Vojta [-] (86. D. Lafata [-] ) , J. Toth [-]

FC ZVVZ Milevsko
M. Hejl [-] - J. Marvan [-] , A. Kotrba [-] , V. Přibyl [-] , J. Hadáček [-] , D. Petřík [-] (72. O. Souček [-] ) , J. Kortan [-] (72. V. Baštýř [-] ) , J. Hušek [-] (80. E. Turek [-] ) , M. Volf [-] , R. Bártík [-] (80. K. Samec [-] ) , T. Pich [-]

ŽK: 56. L. Vojta - 11. J. Marvan , 63. V. Přibyl , 73. R. Bártík .
Hráči zápasu: J. Toth .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Dunovský Karel - FRČEK Filip, BRYCH Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Marek Černoch
Tip experta: výhra domácích

Domácí hráči těžké zápasy zvládají, obzvlášť doma, zkušenost rozhodne, i když Milevsko má také kvalitní tým.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích